מילמולים

Just לובלו

New member
מילמולים

הייתי בטוחה שאתה מזכיר לי משהו מהילדות והיום שנגמר מוקדם עם העננות הקרה שבחוץ - הזכירו לי איך היינו עושים "בלונים של קור" בשכונה. השפתיים נפתחו והתחלנו לדבר בלי להוציא הגה מהפה רק המראה של אדי הקור הקסימו אותנו להמשיך ולחזור על זה שוב ושוב "תמימות ילדים" ועכשיו אני כבר לא ילדה ואני מרגישה שאתה מזכיר לי משהו אני לא מתלהבת לנשוף סתם כדי לראות עיגולים הולכים ומתרחקים ממני בכל זאת, אני לא מסוגלת להסביר לך במילים ואנחנו כמו ילדים קטנים ממלמלים שפה בלי כתב בלי חוקים שישמרו אתה לא כזה חזק כמו שנדמה לי אמרת לי בעצמך שאתה הרבה פחות ממה שנראה לי ואיך אתה בכלל יודע "מה נראה לי?" הבנת משהו מכל המילמולים האלה? הצלחת לקרוא אותם לפני שפרחו באוויר? ואולי אני בכלל לא רוצה להסביר לך מה אני אומרת אולי טוב לי ככה לא לדבר בשפה גבוהה להירטב עד הסוף בלי לזכור לקחת אוויר מדי פעם רק כדי שהאוויר יחזיק לי את בלוני האוויר - מיטה, ערסל, חזק, כח, שמיכה, מקלחת, אפרטשייב, גילוח - חזק -תמשיכי, תנשכי, תלטפי -תקרע - מתנשקים וממלמלים אוף, קור שכזה

מדהיםםםםםםםםםםםם

לובלו את כותבת בחסד אשרייך, אל תעצרי לרגע מה עם ספר ? מה עם להתמסחר ?

Just לובלו

New member
תודה רבה!

ספר? אני כותבת באופן אחר לדעתי, לא משהו שמישהו ירצה לפרסם (ונהנית מזה כמובן
) תודה על התגובה המושקעת

למה את חושבת שלא יירצו לפרסם?

בטוח שיימצא חן בעיניי הוצאה זו או אחרת יש מקום גם לכתיבה יוצרת כשלך תגידי,יש מיפגש סופרת וקוראים?<, מחלקת "חתימות"?

למעלה