מילכוד 21

סיגל510

New member
מילכוד 21

אני יושבת כאן ודומעת. מעולם לא חשבתי שאגיע למצב הזה אבל כעת אני נמצאת במילכוד רציני וזקוקה לעצתכם.
קצת רקע - אנחנו זוג בשנות השלושים המאוחרות, נשואים קרוב לעשר שנים עם ילדה מדהימה בת שש. לפני כשנה בערך לאחר שדחינו את הבאת הילד השני מרצון החלטנו להתחיל לעבוד על השני.
בעלי בשלב מסוים אחרי תחלת הנסיונות הגיע להחלטה שלא מתאים לו ילד שני, כי הבין וחווה הורות והספיק לו (יש לציין שהילדה שלנו מדהימה, באמת ! לא כי היא שלי כי זה פשוט נכון, זה לא שהיא איזה ילדה בעייתית הוא פשוט החליט שהוא מאושר ככה. אני לעומת זה מאוד רוצה לפחות עוד ילד אחד ואני מאוד אומללה כרגע.
לצערי הניסיונות לא צולחים כבר שנה וקצת ובעלי החליט שזה בזבוז זמן, אני לעומתו בכל התקופה הזאת אמרתי לו שאני לא מוכנה לוותר על ילד שני ולמרות חוסר שביעות הרצון שלו המשכנו לנסות.
היום שנה וקצת אחרי של חוסר הריון, החלטתי שכדאי שנפנה לרופא לעזרה, אבל הוא מצידו לא מוכן להתאמץ. גם עם המשך ניסיונות טבעי כל פעם שאנחנו שוכבים מבחינתו זו ״ משימה״ והסקס הפך ללא כיף.
חוץ מהעניין הזה חיית לציין, שהחיים שלנו טובים ואנחנו מאושרים יחד. אני אוהבת אותו והוא אוהב אותי ורק העניין הזה שעבורי הוא חשוב מאוד (הוא כאמור לא מבין את חשיבות הילד השני) מעיב מאוד על היחסים.
אני לא יודעת מה לעשות, אובדת עצות לחלוטין. זה הגיע למצב שחשבתי על סיום מערכת הנישואים הזאת, אבל זה לא כזה פשוט כי ילדה בתמונה וכמו שציינתי חוץ מהנושא הזה אנחנו כן אוהבים ומאושרים יחד אבל הרצון להביא לפחות עוד ילד אחד חזק מאוד. מצד אחר אני שואלת את עצמי מה יעזרו גירושים ? זה לא שלמחרת אני הולכת להכיר מישהו אחר ולהרות לו...בקיצור אני במילכוד רציני, מאוד אומללה ולא יודעת מה לעשות....
מה אתן הייתן עושות בסיטואציה הזאת ???

מיקושה

New member
וואו..

אני הייתי ממשיכה לנסות..ברגע שיגיע השני הוא יאהב אותו לא פחות ולא יאמין שככה רצה לוותר.
כשיש ילד הוא הופך להיות כל עולמך..אתה לא מאמין שכשיבוא נוסף תאהב אותו כמו שאתה אוהב את הראשון..ועובדה..יש שלישי ורביעי ויש כאלה שבורכו בהרבה יותר..
תמשיכי לנסות אל תתייאשי.

זה מבאס אבל בסוף הכי משתלם.

סיגל510

New member
הבעיה היא...

שאחרי שנה וחצי עוד מעט של ניסינות צריך ללכת לרופא נכון ? אפילו את המינימום הזה הוא לא מוכן לבוא איתי...אני ממש מיואשת ושבורה. לא מדברת על זה עם המשפחה כמובן ומאוד כואב לי שרק בגלל הנושא הזה חיי אומללים מאוד

מיקושה

New member
תמשיכי את התהליך לבד

אם יש אהבה = ויש לפי הכתוב הוא יבוא כי זה חשוב לך..
בהצלחה!

קרוסלע

New member
הוא לא רוצה עוד ילד מה לא ברור?

יש לך ילדה, מקסימה! לא שאין לך...
אם בן הזוג שלך, שותפך, לא רוצה עוד ילד תצטרכי או לנסות לשכנע אותו או להתפשר על ילדה אחת.
אין לך שום זכות להחליט לבד על עוד אחד בעיקר כשהוא אמר שהוא לא רוצה..
את מאמללת את עצמך, את הבת שלך, את בעלך ואת הילד שיבוא..

למעלה