מילכוד בעבודה

mommytoo

New member
מילכוד בעבודה

טוב, נתחיל בזה שעבר עליי יום מ ג ע י ל!!!. החל מפברואר קיבלתי תנאי עבודה חדשים של עבודה בין 8 ל 16:00. מה הסתבר - שלא עדכנו לי את זה ובמשך 4 חודשים מורידים לי שכר עבור שעות שאני חסרה. איך שגיליתי את זה התחלתי לטפל ואני רואה שזה נתקע. היום הסתבר לי שהמנהלת המדהימה שלי היא כלבה תככנית ושקרנית והיא לא קיבלה שום אישור לסגור איתי את השעות האלו אבלמה, בגלל שקיבלתי את זה כתוב עם חתימה לא היתה להם ברירה אלא לאשר את זה. ולא תגידו שאני עובדת בחברה קטנה = אני עובדת בסניף של חברה הבינלאומית. אני ממש עובדת עצות כי לא נוח לי עכשיו לעזוב את העבודה ומצד שני המצב הזה בלתי נסבל. יש לי תחושה שאני כל הזמן צריכה להסתכל מאחרי הגב. האם מישהי נתקלה במשהו דומה?

בוודאי

אני עובדת בחברה בינלאומית ענקית שהיא האירגון הכי פוליטי שהכרתי בחיים שלי. את יודעת מה אנשים אומרים לך בפנים אבל אין לך מושג איזה סכינים ומניפולציות הולכות לך מאחורי הגב וכל פעם שאני מגלה לאיזה רמה אפשר לרדת אני מופתעת מחדש. לי ברור שהזמן שלי כאן מוגבל והטקטיקה שלי היא פשוטה - לעשות את העבודה שלי ולא לרדת לרמה של הבוסית שלי או כל אדם אחר כאן. בסופו של דבר השם שאנחנו יוצרים לעצמנו נשאר איתנו כי זה עולם מאוד קטן. גם אם מי שמעלייך מלכלך, תאמיני לי שיש את אלה שרואים בדיוק מי את ומה את שווה והם יכולים יום אחד להמליץ עלייך. תשארי נקייה ותתעלמי מהליכלוך שמסביב. אין דרך אחרת לשרוד.

mykal

New member
העצה שנתת היא נכונה בכל מקום

ובודאי בכל מקום עבודה. המציאות היום שעל כל מקום עבודה מתמודדים כמה אנשים וזה מאפשר ל'בוסים' לעשות מניפולציות ולעובדים ל'הלחם' על מקומם בדרך לא הגונה. ולכן כמה שמעורבים בכך פחות מרויחים יותר.

mommytoo

New member
תודה

מאכזבלשמוע שאין לנושום כח והכל מותר. אך צריך להפנים שהמקרה לא מיוחד ומאפיין ארגונים

למעלה