מילי ותום

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifשמעו,

אולי כתוב ללירון בתסריט שמילי היא כזאת אבל לירון פשוט מגזימה! לא מתאים לה התפקיד הזה ודוגרי,זה נראה כאילו היא אונסת אותו...

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifזה לא קשור שלירון מדהימה.

זה כמו נגיד שאם טלי הייתה עושה את רננה בצורה יותר מידי מוגזמת,יותר מידי דיכאונית[מה שלא קרה ויופי שכך :] הייתי אומרת בידיוק את מה שאמרתי עכשיו על לירון,אבל זה לא משנה את העובדה שטלי מדהימה[
], לירון יכולה להיות מאוד מדהימה,אבל לא בדמות הזאת.

למשל - בדמות בתור ליה

כולם אהבו אותה. . והיא ידעה לשחק את זה הכי טוב שאפשר !! הדמות הזאות פשוט לא מתאימה לה ..

shirkan21

New member
אתם סתם מגזימים!../images/Emo46.gif

זאת הדמות שלה,ןזה האופי של הדמות שלה וככה היא הייתה צריכה לעשות לפי הדרישות. זה שהיא מסוגלת לבצע את התפקיד שלה בצורה כל כך טובה מראה שהיא לקחה ברצינות את התפקיד... היא ממש לא מגעילה,כל שחקנית אחרת שהייתה צריכה לבצע את אותה פעולה אך בהשפעה של האופי של ההדמות שלה הייתה עושה ככה. חוץ מזה שלירון מדהימה
.

לא דיברנו שלירון היא לא מדהימה

אבל היא לוקחת תתפקיד בצורה מוקצנת .. אני גם אוהבת את לירון אבל לא את הדמות.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifתראי,

לא אמרנו שלירון לא מדהימה,אמרנו שהצורה שהיא מבצעת את התפקיד יותר מוקצנת ממה שאמרו לה,שזה כבר לא נראה טוב בכלל...וזה לא כי רובנו רגילים לליה,זה כי התפקיד פשוט לא מתאים לה - אני למשל לא אמרתי שלירון מגעילה,ואף אחד פה לא אמר את זה,אמרנו שאיך שהיא מבצעת את מילי,זה ביצוע לא טוב. וכן,היא לקחה את התפקיד ברצינות.יותר מידי ברצינות שזה כבר עושה את הדמות מטומטמת ומוקצנת. ותתפלאי שלא כל השחקניות היו מבצעות את הדמות ככה ;] אני אישית התאכזבתי ממה שעשו מהדמות,ממה שאמרו שהיא תהיה-כי הגזימו לגמריי.

shirkan21

New member
טוב נו.

אני עדיין חולה לה על התחת,ולא משנה איזה תפקיד היא תעשה
.

אם אתם נגעלים זה מראה כמה היא טובה!

היא שחקנית מוכשרת!! ועובדה שהמשחק שלה נוגע בכם!!

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifהוא בכלל לא נוגע

זה נוראי,זה מוגזם.אם אנחנו כותבים את זה זה לא כי היא מוכשרת,זה כי התאכזבנו...

למעלה