מילי ותום

tinaterner

New member
מילי ותום../images/Emo191.gif

תגידו רק אותי מילי מגעילה בטירוף? איך שהיא מטפסת על תום ועוד שניה אני מפחדת שיצא לו כל הקישקה מהפה, האישה מועכת אותו וזה לא מתאים ולא אסטטיטי מילא שכטר היה איזה גבר חסון, הייתי מבינה, אבל לפי דעתי הם מתעללים בו כשהם מעלים אותה עליו, הוא תמיד נהיה אדום כזה... בכלל הוא נראה לי שוקל פחות ממנה והוא גם יותר נמוך ממנה, אני לא מבינה איך הוא בכלל מצליח להרים אותה.. הם עוד יעשו לו קילה בטלנובלה הזאת... איך בפרק 11 היא שכבה עליו והוא נהיה אדום כזה בקושי מצליח להגיד את הטקסט שלו ובכלל לנשום! זה פשוט מגעיל שהיא עולה עליו ככה הוא קטן והיא כזאת גדולה, בכלל לא מתאימים כל פעם שהיא עושה את זה אני מתפלאת איך הוא לא נמעך! עפר צריך מישהי קטנה כי הוא קטן ועדין! כל ההתלעסיות שלו עם לירון בכלל לא מושכות וזה לא סקסי זה פשוט נראה כאילו היא אונסת אותו, ובכלל הוא נראה כמו אחיה הקטן! פשוט מגעיל! אין התאמה... והיא פשוט אוכלת אותו!

baril

New member
גם לדעתי ..

בפרק 10 איך היא עושה לו: אתה עושה אותי, אתה עושה אותי הוא כולה נישק אותי והיא כבר מלקקת לו את כל הפרצוף מגעיל

tinaterner

New member
והיא ממש הגזימה שם!

אני מזה מפתלאת איך הוא הצליח להרים אותה!!! והיא גם זזה עליו בהגזמה ועוד שניה הוא נפל! והוא היה גם לגמריי אדום....

yaki123

New member
זה לא היא! זה התפקיד שלה..../images/Emo27.gif

זה הדמות,ככה רשום בתסריט וזה ככה אמור להעשות.. זאת העלילה..

tinaterner

New member
לא באתי בטענות ללירון

באתי בטענות למילי ולמי שכתב אותה או הנחה ללירון לעשות אותה ככה, זה פושט נראה כמו אונס ובכלל לא מושך!

tinaterner

New member
למה על יהודה לוי לא עולים ככה?!

ולא מנסים לאנוס ולחנוק ולמעוך אותו?! הסצנות של סער נראות סקסיות ומושכות, והסצנות של תום נראות כמו אונס ונסיון לחניקה!

נכון שזה הדמות אבל

לא נראלי שזה מתאים לה לגלם תדמות הזאת היא יותר מידי מקצינה כי כמה דמות יכולה להיות טיפשה מגעילה ומטומטמת ?!?!

SaPiRoOsH12

New member
חחח אשכרה המילי הזאת מוזרה

או במילים שלה- כאילו שיואו פריק!!! לאדעת מה איתכם, עפר וטלי זה היה נראה הכי טוב, אפילו שהיא גבוהה ממנו בכמה סנטימטרים

tinaterner

New member
טלי שרון ועפר שכטר

אני חושבת שטלי גם לא התאימה לעפר, מבחינת המראה היא גבוהה ממנו ב 8 ס"מ.. שזה לא מעט, אבל מבחינת האופי היא יותר התאימה לו! מישהו יודע מה הגובה של לירון ויסמן, נראה לי שהיא יותר גבוהה מטלי! למה תמיד מדביקים לו נשים גבוהות? מסכן..

מילי מזעזעת אותי כל פעם..../images/Emo87.gif

מחדש מההתנהגות החרמנית בטירוף שנוזלת ממנה..חח.. איזה תפקיד מצאו לה

אני איתךך ..

זה פשוט לא מתאים לה לשחק את מילי כבר דיברנו על .. תקראי את ההודעות הקודמות !! מתאים לה להיות ליה .. הבוכיה המסכנה והשבירה נכון שזה חלק מהדמות להיות מגעילה כזאות וביצ'ית אבל היא עושה את זה בצורה מאוד מוקצנת וצינית שגם אם זה אמור טיפה להצחיק - זה ל-א !!

JULI4561

New member
נכוןןן ..

גם הגניחות האלו .. כאילו רבאק כולה עלית עליו ובקושי התנשקתם איזה רעש ... אני לא רוצה לדעת מה היה קורה עם היה סצנת מיטה

למעלה