באמת?? יש לי בשבילה וטרינר מצויין..
A ariegur New member 15/5/01 #3 אני מוחה על השימוש בשמי ! אני לא בכלוב, וכשאני צועק כולם שומעים. מישהו לא שומע אותי ? אריה
ש שרון-ב- New member 15/5/01 #22 אז זהו זה דחלילי אנחנו מחפשים ואנחנו עכשיו בעולם הבא מה לא מרגישים ? איפה עוד היית מוצא נשים כמונו ? אתה פשוט לא זוכר, חטפת מכה בראש את הכוכבים זוכר ? שרון רוח רפאים
אז זהו זה דחלילי אנחנו מחפשים ואנחנו עכשיו בעולם הבא מה לא מרגישים ? איפה עוד היית מוצא נשים כמונו ? אתה פשוט לא זוכר, חטפת מכה בראש את הכוכבים זוכר ? שרון רוח רפאים
M moshe421 New member 15/5/01 #26 איפה יערית עכשיו שתתקן אותך... קבל תיקון: מי קורא אותו בכלל גם עכשיו?
ש שרון-ב- New member 15/5/01 #27 אז ככה משה-מאז שאכלנו חרא אצל איה, בא` ובה` הכל אותו דבר שרון הבשלום קור
י יערית New member 16/5/01 #32 יערית כאן ואתם לא כאן... לא מתקנת את אריה, מקבלת אותו על שגיאותיו,מעלליו,שטויותיו, חלומותיו,שגעונותיו, רק לא להסחף דרלינג..(עם בגדים או לא כלום!) יערית.
יערית כאן ואתם לא כאן... לא מתקנת את אריה, מקבלת אותו על שגיאותיו,מעלליו,שטויותיו, חלומותיו,שגעונותיו, רק לא להסחף דרלינג..(עם בגדים או לא כלום!) יערית.
A ariegur New member 16/5/01 #33 יערית, אני לא מבין שאני לא אסחף עם בגדים או לא כלום, או שאת מקבלת אותי עם בגדים או לא כלום ? אריה - שלא מבין אם להתלבש או להתפשט
יערית, אני לא מבין שאני לא אסחף עם בגדים או לא כלום, או שאת מקבלת אותי עם בגדים או לא כלום ? אריה - שלא מבין אם להתלבש או להתפשט