מילים

הדחליל

New member
מילים

למה/כמה/איך/כמה מילים ביחד זה שיר ? למה/כמה/איפה/מי קבע שכך יהיה ? שבלילה אחד ללא אמא/גילית לי פתאום את סודות היקום/והלכת/ליבלי שוב/שוב ... זה לא שיר זה סתם מחשבות/קצת מפריע לי/לפעמים שכל אחד/כולל אני/מקפיץ קצת את האצבעות/על המקלדת פתאום יש לו/שיר/הוא לא רק מנגינה ! שיר זה העור שלך בבוקר מרקד על אצבעותי/שיר זה הריח שלך/ אחרי סקס/כשמזיעים/שיר זה השיער שלך שמדגדג לי את האף כשאני שוכב מאחוריך ומחבק/כפיות/קשיח נילחץ אליך/ או רך/נימרח עליך/שיר זה הקפה שאני מכין לך בבוקר אחרי הפיפי/ שיר זה כשאת צועקת עלי/אולי תזיז כבר את התחת שלך/שיר זה כשאני איתך/ שיר זה כשאת איתי ש י ר !!

אה, כן

נזכרתי, תזיז כבר את התחת שלך. ואגב יש לי בעיה עם המייל שכתוב כאן,חברים-לפורום טענו שאני לא מקבלת. אז הכתובת החליפית היא: [email protected] תודה ושלום.

הדחליל

New member
אם את לא מקבלת

אז תידרשי !! מה שמגיע לך זה שלך ואסור לאף אחד לקחת לך את זה !!!!!!

ומה לדעתך עשיתי כל הלילה?

דרשתי, ביקשתי, התחננתי, זחלתי על הברכיים. אפס כי יערית התעללה בי שעות. אוריאנה

ואגב

בשעורי חינוך-מיני למדנו, שאם בחורה לא מקבלת, סימן שהיא בהריון. שוב שיקרו לנו? אוריאנה

איזה כיף לך

העבירו אליך את המדים הכחולים והצמודים האלה שעושים שפשפת. לקנא. אוריאנה

הדחליל

New member
אוי ואבוי ...

אני פה פחות מיומיים וכבר ניטפלים אלי ?? מה זה אומר ? מה החובות ומה הזכויות ? ובעיקר כמה זה עולה לנו ??

זוהי אפליה-מתקנת

אותי הם צבעו בכחול אחרי שהשארתי הודעה אחת בדיוק. ואני בכלל מעדיפה אורנזה עם פאייטים. אוריאנה

יערית

New member
את עדיין זוחלת?

לא יקירתי,עימדי על רגלייך, זיקפי קומה(לא משהו אחר)ושובי אלי... יערית-מתחילה לגלות את המיניות שלה.

רק להזכירך

אני אישה וגאה בזה. מה כבר אני יכולה לזקוף? אה, גבה, אוקיי. אוריאנה

יערית

New member
וכי איך אשכחך...?

אם אשכחך אוריאנה, תשכח ימיני. יערית-שיודעת שלאשה יש מה לזקוף.

למעלה