מילים!!1

Randy Giles

New member
מילים!!1

בבקשה תביאו לי את המילים של עוד ארון אחד פעמון מלחמה מחפש תשובה וגניבה תודה!!!!!

yuli c

New member
עוד ארון אחד...

עוד ארון אחד / היהודים אם יש מתים למעלה בשמים אז עוד מעט אני איתם מה שנשאר לקחת בינתיים הרבה אוויר ולהוציא עשן למרות הכל עדיין מקווה ש... מה שהיה בעצם לא נגמר ומי אני כשהגוף באדמה נשאר אנשים עוצמים את העיניים ונרדמים כי מאוחר מה שנשאר לנסות כי בינתיים אני ערה מהשבוע שעבר. ואם אני מכאן סוף סוף הולכת מה שהיה בעצם לא נגמר הכל זמני כשהגוף באדמה נשאר אני רואה אותו הכל עכשיו בסדר אולי גם הוא פוחד להיות לבד רק להבין אותו שווה את כל הסבל כדאי לבנות גם בשבילי עוד ארון אחד. אם החיים מתחלקים אצלי לשניים החלק הראשון נגמר מזמן מה שנשאר לקוות שבינתיים הוא יסתפק במה שיש לו שם ואם אני באמסטרדם הולך ומה שרואים משם לא רואים מכאן כמה זמני וכמה שאני קטן. אני רואה אותו הכל...

yuli c

New member
פעמון מלחמה...

פעמון מלחמה / היהודים פעמון מלחמה מצלצל בדלתות אנשים מופתעים זה לא יכול להיות ואני כמו תמיד בלי לשאול שאלות אני נועלת ת'דלת מכבה ת'אורות... להתראות וההרס מכה כמו גלים על החול אנשים מחפשים מי בימין מי בשמאל צריך לא להתערב רק להביט מהצד אם הייתי יכול אז הייתי יחיד ומיוחד ואני מתפלל אל האל לאחד לגואל אלי למה? אנשים מתוחים נשפכים לרחובות משליכים אבנים והופכים מכוניות ואני ממולם מחזיק שתי משואות האחת בשבילי השניה לבאות... בכל זאת משקרים כמו תמיד לא סופרים תאמת מחכים לעתיד ההווה מזמן מת החיים שלך הם כמו חוט מתמשך כשלאל נמאס אז הוא פשוט מחייך... וחותך ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? חיילים מסתדרים וחובשים ת'כומתות מפקדים מובכים מנגבים ת'דמעות אני עוצמת עיניים בהלוויה שכזאת כמה עצב אפשר זה לא יכול להיות... כמה עוד אם ביקשתי לברוח אז הייתה לי ברירה ואם נגמר לי הכוח אני חוזר חזרה כל כך חשוב לא לשכוח אז אני מנסה להזכר אם היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר... מצטער ואני מתפלל אל האל לאחד לגואל אלי למה? האחים שלי כאן תשמע איך הם שרים הם מתים שאני ואתה כבר נשלים כמו ששכחת אותי עכשיו תכפיל במיליון בהתחלה תוסיף שש ותעשה ת'חשבון... זה המון ואני מתפללת לאל לאחד לגואל אלי למה? אז מה עושים עכשיו וכיצד ממשיכים מי יודע בכלל לאן אנחנו הולכים מה יהיה אם בסוף לא נראה מלאכים מה יהיה אם בסוף אנחנו כלל לא מתים... רק שותקים ואני בעצמי מחפש ובודק טוב אצלי זה בסדר אני מתחמק אלוהים אחד ואני אחד גם רק שהוא יודע הכל ואני בן אדם... כמו כולם

yuli c

New member
מחפש תשובה...

מחפש תשובה / היהודים זה נכון ואין לי שום פתרון אני עכשיו לבד אני פוחד מהמוות החיים מה השאירו בי הו כמה צלקות בצד תמשיך להתפלל החרש למעלה אומרים שהוא שומע כל אחד הו אני מחכה כאן הו אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה... אני בוכה זה נכון, בעיקר בזמן האחרון אני נראה שונה אני עף לשמים עם כדור אחד או שניים למה אני צריך את זה אשרי האיש שיש בו אלוהים כי את שלי אני מזמן כבר לא מוצא הו אני מחכה כאן הו אני מחכה כאן איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה... אני בוכה ובתוך מקדש בלי אור מתפלל למעלה ת'שחור אני שואל איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נכבה האור כשאני בוכה. איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא ואיך תמיד נהיה שחור אם אני בוכה... אני פוחד

גניבה

גניבה כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר כל הזמן נזכר שיש לך עתיד שיש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנל´א נשבר אני פוקח שתי עיניים "אל השמים" אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר לא אומר דבר אנל´א מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר הוא בטח מבוגר איך אין לי כלום כבר לא נשאר ואיך אנ´לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא ת´זין עושה ביד אנ´לא מבין מה זה מוכיח אנ´לא מצליח אני רק שר לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר לך מה נשאר לך

לדעתי חרוש..

רק לייב שוס:) והחתימה שלך נכונה בהחלט.. המורדים רולזזז
אחח אחח אחח... מרקוס ככה שווה

yuli c

New member
גניבה...

גניבה / היהודים כבר כמה ימים אני במצב איום אני כל הזמן נזכר כל הזמן נזכר שיש לך עתיד יש לך עתיד איתו הוא בטח מאושר הוא בטח מאושר שאין לי כלום כבר לא נשאר אז איך אנ'לא נשבר אני פוקח שתי עיניים "אל השמיים" אני לבד ובטח קנית בטח קנית הכל הוא לא אומר דבר לא אומר דבר אנ'לא מאמין כמה שקל ליפול אומרים שהוא מוכשר הוא בטח מאושר איך אין לי כלום כבר לא נשאר ואיך אנ'לא נשבר אני פותח שתי ידיים מוציא ת'זין עושה ביד אנ'לא מבין מה זה מוכיח אנ'לא מצליח אני רק שר לך תראי איך אני שר לך איך אני שר לך תראי מה נשאר לך מה נשאר לך

למעלה