מילים של שיר

מירב ד

New member
מילים של שיר

אני מחפשת את המילים של השיר של שרון חזיז... אין לי מושג איך קוראים לו...אבל יש שם שורה "סוכריות קופצות בשביל אדרנלין...זה קסם שגדל על העצים" או משהו כזה... נראה לי שזה מהאלבום האחרון שלה...

נירש

New member
עצור! הפנסים שלך שורפים אותי...

פנסים / שרון חזיז עצור, הפנסים שלך שורפים אותי הדכאון הזה שלך ולא שלי אני הולכת ולא בשביל לחזור עכשיו תקשיב אתה פספסת משהו איכותי כמו שוקולד או סרט איטלקי כמו מסיבה פרועה בערב יום שישי פזמון מול מראה גדולה אני שרה לעצמי שירים שיעשו לי להבין סוכריות קופצות בשביל אדרנלין זה קסם שגדל על העצים זה קצת מפחיד עד שמנסים תיתן לי יד אז בוא תיתן לי יד אני אתן לך חיים (עברי לידר) עכשיו תראי אני בקשתי רגע מלכותי סססססס (הערת המתמלל - לא יכולתי להתאפק, הוא נושם כמו כלב ים עם CF) אני חושב שזה לא את, זה אני ואם את הולכת זה לא בשביל לחזור סססססס כן, זה גם אצלי שתדעי זה סרט לא ישראלי וגם, וגם מישהו אוהב אותי אפילו כשאני שיכור (פזמון) הייתי רוצה לשבור לך את הלב שתדמם על השטיח החדש של אחותך הפרצוף הכי חמוד בצד הטוב של תל אביב אתה מוכר את עצמך לחיוכים (פזמון) אני אתן לך חיים, כמו שאנשים אומרים כמו שלא כתוב בסיפורים, אתן לך חיים...

למעלה