מילים של אמא

zzebra

New member
מילים של אמא

קורה לכן שאתן תופסות את עצמכן משתמשות בכל מיני מילים וביטויים שאמא שלכן היתה משתמשת בהם? בזמן האחרון זה קורה לי הרבה. כשאני קולטת מה אמרתי לפני רגע אני נתקפת עצבות. אבל כשאני קצת חושבת על זה, זה משמח אותי. כנראה שאחרי הכל משהו ממנה דבק בי בלי ששמתי לב.. כשאני נתקלת בעצמי אומרת משהו כזה, אני מיד כותבת אותו. התחלתי לעשות רשימה קצרה של "מילות אמא".. יש בזה משהו נעים. לילה טוב ונשיקות.. קרן.

קורה לי המון

קורה לי המון שאני מדברת ופתאום אני שמה לב שזה משהו שאמא הייתה אומרת, לפעמים אלו גם ביטויים שאני הייתי בזמנו מתעצבנת מהם (אם רק הייתי יודעת את מה שיבוא,לא הייתי מתעצבנת אף פעם
)..

אשבל1

New member
איזה כיף להזכר...

מהודעות כאלו אני מבינה כמה אני לא זוכרת...., קורה לי הרבה שאני שומעת את אחותי בדבריי, אולי כי היא הייתה הדמות הדומיננטית אחרי שאימי נפטרה...

כם גם לי קורה הרבה...

אפילו לפעמים אני נמצאת בסיטואציות מסוימות ולא יודעת מה לעשות...ופתאום עולה לי מה אמי היתה אומרת באותו רגע שהיא היתה נמצאת..לפעמים היא המצפון שלי...ולפעמים שאני לבד ועצובה אני מרגישה אותה...

קורה בלי סוף !!!!

הוקוס, אני בהחלט יכולה להזדהות עם מה שאמרת... ועדיין יש בזה משהו כ" חמוד שאנחנו ממשיכות אותן גם בלי להיות לגמרי מודעות..

היי זברה..

זה קורה לי לעיתים... היתה תקופה,שאחיי ואני כבר גרנו,והיגענו לבקר את ההורים (את אמא...) תמיד היא הכינה לנו לאכול דברים שאהבנו, ואז יצא השם "פונדק אם הדרך"....(.אם=אמא), השם הזה עדיין מוזכר אצלי ,ועוד מילים...בד"כ יפות .... מה שמזכיר לי שהיום,כל פעם שאבי מתקשר הוא קורא לי כמו שקרה לאימי...שמות בספרדית כמו "ליבי" מתוקונת"....לי הוא קורה כך!! לי !! וזה מעצבן אותי....

עמדתי לכתוב

שכנראה אני לא זוכרת מספיק מדבריה ... אבל אז נזכרתי שבדיוק לפני כמה ימים ספרתי לחברה שכשהייתי שואלת את אמא שלי מה אלבש לאירוע כזה או אחר [תחשבו שזה היה גג עד גיל 9.5], היא תמיד הייתה עונה לי "את שמלת הכסף עם נקודות הזהב". וזה כל פעם הצחיק אותי מחדש. עד היום זה מצחיק אותי ... היא הייתה נורא מצחיקה, האמא הזאת שלי.

ואצלנו זה היה...../images/Emo140.gif

שמלת הכסף ונעלי הזהב.... וזה תמיד היה מצחיק מאוד....ולפעמים מעצבן.....קצת מעצבן.... גם לאימי היו המון משפטים כמו: "תעזרי לאלוהים לעזור לך" כשהייתי אומרת ה' יעזור יש עוד המון אבל יש לי כזה בלק אאוט... אזכר

fox28

New member
משפטי אמא ז"ל

אני לפעמים משתמשת במשפט שלה שאומר ש"כל אחד והגורל שלו"- היא לא תיארה שזה יהיה הגורל שלה .. וששקט יש רק בבית קברות- מה שנכון נכון אני גם חושבת על האמונה שלה שבתוך הקבר יש רק עצמות אבל הנשמה שלה נמצאת איתנו כל הזמן- אמא התנגדה שנבוא לבית העלמין- אלא רק בלוייה ובשלושים אני בכל זאת באה מדי פעם- כשמרגישה צורך לשתף . מיכל

mylight1

New member
אצלנו יש משפטים קבועים לפני השינה, בלי קשר

למותה, זה משהו שעובר אצלי במשפחה ואנחנו הילדים ממשיכים את זה עם הילדים שלנו זה הולך ככה לילה - הילד אומר טוב לקום - הילד אומר בריא חלומות - הילד אומר פז אומרים ביחד עם נשיקה - אמן ואני מוסיפה עכשיו סבתא שולי בשמיים שומרת עליך ועל כולנו

צבעונית יקרה ... רק אחרי שכתבתי...

...ראיתי מה שכתבת שאמא שלך אמרה וראיתי כמה זה דומה...

fox28

New member
היה מ-ד-ה-י-ם.. אבל

החתונה היתה ממש יפה ומרגשת התלבושת והתספורת שלי יצאו ממש מוצלחות (קיבלתי המון פידביקים והרגשתי כמו מלכה ליום אחד) הצלחתי לשמוח בשמחת אחי לגבי אשתו- היחסים קורקטיים בלבד- כנראה אני לא מסוגלת ליותר מזה וגם היא לא נראה מה יהיה בעתיד תודה על ההתענינות מיכל

למעלה