דרדסים- המילה ה1 שלמדתי ../images/Emo210.gif
חחחח היא פשוט מצחיקה וגם הנרדפת לה לא פחות- אנפילאות איסתרא בלגיניא קיש קיש קריא- גם 1 הראשונים! לא אשכח בחיים איש צפרדע אישרור מילה מגניבה יין בן חומץ, חומץ בן יין חח רפרפת זיבדה חחחחחחחח הייתי מדברת עם החתול שלי ואומרת לו 'אתה רוצה זיבדה?' חח פכסם חלץ את עצמותיו.. אני לא אשכח שחברה שלי לימדה אותי מהמילון והיא עשתה לי הדגמה של כל מיני מילים בפנטומימה יוגב ורגב- שמות שאני בחיים לא אקרא לילדים שלי ככה!! לא מאמינה שאשכרה יש אנשים שקראו להם ככה.. שופרא דשופרא בוקה ומבוקה ומבלוקה אין נתחום מעיד על עיסתו.. לא ידעתי איזה שנה מה זה נחתום אבל העיקר ידעתי מה משמעות הביטוי התקרנפות.. זה מילה מגניבה ברוד חלחלה בעתה פיק... חח כל פעם שמשהו היה מגעיל אותי הייתי אומרת את צירוף המילים האלה דש מה עניין שמיטה להר סיני סינרגיה פשפש.. חח בהתחלה חשבתי שזה שיער קטן <יעני hear> סרח <מומינייייםםםם> אישקוקה פרקדן פרפראות קב ונקי- משהו קטן וטוב אווווו אווווו אמוק זה המילים החמות שלי להפעם :] ויש הרבה שאני אזכור במיוחד מהאות א' ות'... חח כי כולם תמיד אמרו שאת א' יודעים הכי טוב אז הייתה תקופה שהייתי לומדת את המילון מהסוף ויצא גם שחרשתי על האות ת' אההההההההההההההההההה עוד שבוע החלומות שלי על הפסיכומטרי מתבגרים.. חלומות בלילה כאילו, אפילו עכשו בבוקר כשכבר הייתי חצי ערה חלמתי שאני לפני הבחינה ואני צריכה פיפי כאזזה גדול והלכתי לעשות וזה פשוט לא נגמר ואז חזרתי והבוחנת נתנה לכולם לצאת החוצה ולקנות אוכל שם במכונות..