מילים נשברות

מולוקו

New member
מילים נשברות

מה יקר בעינייך , אם לא קרן אור חיוך סהר בלילה , מחול רסיסי הגשם וגעגועים לימי שלכת. כל העצים המנשירים עלים מצמרת מעופפים , כמו תמונה של וואן גוך נאספים למרגלות העץ לישיבה של מטה. האם נשגב בעינייך עז הצבע וטוהר הלב , יושרה , ואהבת אמת זר קלוע מוורד חי וכתר מלכות מזהב. מהי קדושה בפנייך , אם לא שכינה משתכנת תפילה מהמהמת , דמעה משתפכת וזעקת מילים נשברת .

odo13z

New member
מילים שוברות....../images/Emo66.gif

מילים קשות שוברות מקפיאות.... "שיהיה לך כל טוב".... "תמיד אזכור"... "זו דרכך"... "זה המסע שלך" "אין איש בעולם שבך יעצור"... אומר לך ... למה.. כי ממש לא טוב לי בלעדייך כי...אין לי דרך כך לבד כי באמת אין איש עוצר...זה רק אני כי המסע...אינו מסע שאת...אינך איתי.

שמים1

New member
מילים יקרות ../images/Emo79.gif

כה יקרות לי מילותיך הנשברות אלי בקרן סהר חרישית נושאת עימי מחול געגועיך חתומים הם בליבי. עצים מנשירים עלים מצמרת אליך זורמים נהרות דמעותי, תשוקות שליקטתי על אם הדרך מגש רוטט של חלומותי.

odo13z

New member
מילות נחמה....../images/Emo66.gif

יקרו לי מילותייך כפנינה סהר מבטך ליטף את עצבוני נהר דימעותייך נפל על נפש חרבה רטט חלומותייך נסך חיוך תקווה עלי שלכת נערמים כדשן על האדמה לכשיבוא אביב תצמח לה אהבה חדשה.

שמים1

New member
פנינים יוקדות ../images/Emo79.gif

פנינים יוקדות מליבי כצדפה רוטטטת במצולות ים והן סוערות אליך ממעמקים. ירח יפסע יחף בליל אפל, חבוק את עצבוני בזרועותיך משפתותיך יפרח האביב.

למעלה