מילים מתרצות.

מילים מתרצות.

אמרת לי מילים מתרצות, שהטילו רעד במיתרי הרהורי ושיר התנגן. אמרת לי מילים אוהבות שיצקו בגופי רטטים סוערים, ולהט ניצת. וביקשתי לבוא אלייך בדרכים נסתרות ובאון יצרים צולח לשכון במחבואייך. וביקשתי ללקוט מגעים מתפרקים, להתלקח במשוש אהבה כובש ולסגוד לאותן מילים שאמרת לי.

טאKילה

New member
משעולים מסחררים...../images/Emo79.gif

לחשת לי מילים מתרצות כמו סערה הפחת בי חשקים שהציתו בגופי להטים ושפתיי עקצוץ מפתה. , משתוקקת רעדתי לחוש כל צליל ונגיעת קולך כמטילי זהב את כולי התיכה במשעולים מסחררים. , חולמת אותך בסתרי לבי כמהה להתרפק בך ארנין מערומיך כשאתכרבל בין זרועותיך.

עוצרים לרגע את הזמן החולף

חותרים בים ללא חופים מפותלים במעשה אהבה נועז, פורמים את המיסתורין ומתירים את עצמנו אל שטחי הפקר. הכל מותר, תאווה גולשת במשא הרפתקאות ויצרים מתענגים אומרים שיר. הדרור קורא לנו לפעום, לסעור ולהרקיע. עוצרים לרגע את הזמן החולף.

טאKילה

New member
שלווה מפתה...../images/Emo79.gif

ואחרי המנגינות- תסחף אותי בזרם עתיק שא אותי על גלי תכלת לפני שנשכח את הגאות כסה חמוקיי במילים ספוגות כוונות ערום. , אלחך בתאווה שלווה מפתה אדמיין טביעות אצבעותיך מרוות צימאון גופי ביין בורדו משכר חושים בעלטה נפערת אצייר דמותך ועדנת בטני פרפרים.

שלווה

כשהרוח ילטף גופי באצבעות של אביב כשהאויר יתמלא ניחוח כשהירוק מסביב בזוהר יבריק גופי יתמלא בכוח כשתסחוף אותי אל החול החם כשתשא אותי על גלים של תכלת כשהגאות תעלה כשהים יגאש נשמתי תעלוז נפשי או אז תתמלא בשלווה המפתה שבאה איתך עם הריח שלך והטעם שלך השלווה שאתה יודע במגע אצבעותיך בלבבך.

שמים1

New member
שושנת עמקים ../images/Emo79.gif

בקשת שאבוא אליך בדרכים נסתרות, אבוא אלייך כפרח כשושנת העמקים. בתוך עלי כותרתי אטמין רזים. ברפרוף ועדנה תנשום ניחוחות מבושמים, תלכוד אותי בתוכך במגעים מתפרקים. ואני אנשום אותך בתשוקה וערגות לתוך ליבך אלחוש מילים מתרצות.

למעלה