מילים לשיר advertising space בבקשה, תקוע בצבא ואין לי דרך למצוא.
A a Warming Sign New member 25/1/06 #2 בבקשה../images/Emo140.gif http://www.letssingit.com/?/robbie-williams-advertising-space-kzjmvlc.html
מ מרישה New member 31/1/06 #3 נצל"ש מה המשמעות של... I saw you standing at the gates When Marlon Brando passed away You had that look upon your face Advertising space סתם מסקרן...
נצל"ש מה המשמעות של... I saw you standing at the gates When Marlon Brando passed away You had that look upon your face Advertising space סתם מסקרן...
A a Warming Sign New member 31/1/06 #4 לפי דעתי.. אני מניחה שרובי יסכים איתי מדובר בעצם במפגש בין המתים-אלביס ומרלון ברנדו..המפגש כמובן מתרחש איפשהו בגן עדן או למעלה שם ,כשהרוח של אלביס כביכול מקדמת את פניו של ברנדו..
לפי דעתי.. אני מניחה שרובי יסכים איתי מדובר בעצם במפגש בין המתים-אלביס ומרלון ברנדו..המפגש כמובן מתרחש איפשהו בגן עדן או למעלה שם ,כשהרוח של אלביס כביכול מקדמת את פניו של ברנדו..
ר רוברטה וויליאמס New member 31/1/06 #5 חולקת../images/Emo12.gif לדעתי הוא מדבר על ההלוויה של מרלון ברנדו ורובי ראה כביכול את אלביס שם מסתכל על הכל עם המבט שלו
חולקת../images/Emo12.gif לדעתי הוא מדבר על ההלוויה של מרלון ברנדו ורובי ראה כביכול את אלביס שם מסתכל על הכל עם המבט שלו