מילים לשירים!!

Nagini Potter

New member
מילים לשירים!!

יש לי שני שירים שאני צריכה את המילים שלהם - אחד מאוד מאוד מאוד דחוף - ´רנה´, אני צריכה את המילים שלו, באמת דחוף! והשני ממש לא דחוף - אני לא יודעת את השם שלו, אבל הוא מתחיל ככה: if god had a name what was he called like and would you call it to his face if you have faced him? או משהו כזה. אני יודעת גם טיפה מילים מהפזמון, אם אתם צריכים...... טוב, כשמתחיל לעצבן אותכם שאני כל הזמן מבקשת מילים לשירים, תגידו. תודה רבה מראש! Nagini Potter

Nagini Potter

New member
ווואו!!

זה היה זריז!! תודה!!!!!!!!! ואם כבר אני כותבת הודעה - יש כאן איזה גאון מחשבים שיכול לעזור לי??? כל חמש אותיות הכתב שלי במחשב מתחלף מעברית לאנגלית!!! help!! למה הוא עושה את זה ומה אני עושה כדי להיפטר מזה???? Nagini Potter נ.ב. הרגע היה אצלנו התקף ברד של כמה דקות, והדשא שלנו כל כך יפה בלבן שיצאתי החוצה לרוץ יחפה!!יצאתי יחפה כדי להרגיש את הקרח מתחת לרגליים שלי, אבל הן היו כפואות מדי אז לא הרגשתי כלום.... מילא....

Nagini Potter

New member
אני לא בטוחה מה הכוונה אבל....

אם זה מה שאני חושבת שזה (הריבוע הכחול הקטן למטה), אז כן! בהתחלה זה היה על עברית, אחר כך כתבתי ופתאום אחרי כמה אותיות התחשק לו לעבור לאנגלית!! ואז בדקתי שוב - הריבוע היה על עברית. ואז בוורד כתבתי - והוא כתב לי בהפוך! ניסיתי לכתוב ´מספר´, והוא עשה לי ´רפסמ´! קרציה כל כך!!! אני לא מסוגלת לכתוב ויש לי עבודה לכתוב למחר!!!! Nagini Potter

dz108

New member
Joan Osborne / One Of US

If God had a name, what would it be And would you call it to His face If you were faced with Him in all His glory What would you ask if you had just one question Yeah, yeah, God is great Yeah, yeah, God is good Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home If God had a face, what would it look like And would you want to see If seeing meant that you would have to believe In things like Heaven and in Jesus and the Saints And all the Prophets and... Yeah, yeah, God is great Yeah, yeah, God is good Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home Tryin´ to make His way home Back up to Heaven all alone Nobody callin´ on the phone ´Cept for the Pope maybe in Rome Yeah, yeah, God is great Yeah, yeah, God is good Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home Just tryin´ to make his way home Like a holy rolling stone Back up to Heaven all alone Just tryin´ to make his way home Nobody callin´ on the phone ´Cept for the Pope maybe in Rome

Nagini Potter

New member
*בוכה*

מצטערת שזאת הפעם השניה שאני מגיבה לאותה הודעה, אבל אז הייתי צריכה למהר ולא הספקתי להתעמק במילים.... זה כל כך עצוב! אני מתה על השיר הזה! תודו שזה שיר שעושה חשק למצוא את אלוהים ולתת לו חיבוק דוב (במיוחד אם אתם מכירים את המוזיקה של זה). תודו! Nagini Potter

למעלה