מילים לשירים

galiis

New member
מילים לשירים

רציתי לדעת את המילים של כמה שירים ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. השיר הראשון הוא הלא נודע של דני סנדרסון. מה הוא אומר בסוף השיר? "אין לעת מה יהיה אין לדעת מה נראה כל אחד ____ ואחד שהוא ___ " השיר השני הוא שיר פרידה של שלמה ובן ארצי. בבית השני הם אומרים: "זה שיר פרידות תמיד אומרים בין השורות שכמו חידות, ______ גם הן אינן פתורות אין לי מנוחה אין לי מנוחה ו___ בי גם היא בוכה" והשיר השלישי הוא של נקמת הטרקטור משחק של דמעות. יש שם כמה מילים שאני לא מצליחה להבין, אז אמשח אם תכתבו את המילים של השיר כולו. תודה רבה רבה רבה!

Miss Tika

New member
אוקי..אז ככה..

בקשר לשיר הראשון, של דני סנדרסון אין לי מושג... אבל הבית מ'שיר פרידה' של שלמה ובן ארצי הולך ככה- "זה שיר פרידות תמיד אומרים בין השורות שכמו חידות פרידות גם הן אינן פתורות אין בי מנוחה (אין בי מנוחה) רוחך שבי גם היא בוכה" והנה המילים של משחק של דמעות\נקמת הטרקטור בתוך שעות השקט מיוזע מגופך חש אותך נעלמת חומקת אל תוך תוכך בתוך עננים של דממה את נוטפת מליחות של פרידה וזרות מתפזרת והכל רק משחק של דמעות אני עף למקום אחר ובבוקר היום עמדת מולי שותקת ומשחק של דמעות התחיל עם רעש הרכבת והכל רק משחק של דמעות אני עף למקום אחר

למעלה