מילים...לאהובי שהלך....

BETH70

New member
מילים...לאהובי שהלך....

אהוב שלי...חלף כמעט חודש מאז הלכת ממני ואין מנוחה לנפשי...כל יום שעובר הגעגוע רק הולך ומתגבר והכאב קשה מנשוא.איך ממשיכים מכאן?אני יודעת בבירור מה היית מצפה ממני ברגעים אלו ,כי היית הנפש התאומה שלי ולפעמים אפילו לא היינו מדברים ושנינו היינו מתכוונים לאותו הדבר,ללא מילים!!!ואתה בתור אחד כזה שכול כך אהב את החיים ואותי היית עכשיו גוער בי על הדמעות שאני מזילה ללא הרף...והיית אומר לי תמשיכי מכאן מאיפה שאני הפסקתי.אני יודע שיש בידיך את כול הכלים לעשות את זה נכון ואני סומך עלייך. אני על פניו מתפקדת ,הולכת לעבודה מטפלת בשתי המלאכיות שלנו באהבה גדולה אבל כול כך כואבת...קשה להכיל גם את הכאב שלי הענק וגם את שלהן עם זוג העיניים הכחולות התמימות האלה המלאות כאב...עם החלל הכול כך חסר של דמותך הכול כך דומיננטית בחיינו..אף פעם לא חוויתי כזה כאב שמטלטל את כול הגוף והנפש בעוצמות כאלה...ואני נושאת בתוכי את האופטימיות הכול כך ניצחית שלך,משכנעת את עצמי שאלמד לחיות לצד החסר הגדול הזה אבל מבפנים אני כבויה מרגישה כאילו הזדקנתי בעשר שנים ,בחודש.ואני רק בת ארבעים ושתיים.והדרך עוד ארוכה לפני אני רק בתחילתו של המסע הכפוי הזה של החיים בלעדייך...מתגעגעת אל החיוך שלך החיבוק שלך וכן אני כל כך זקוקה לך עכשיו לעזור לי לעבור את הימים האלו...של הכאב על אובדנך...

BETH70 יקרה

תודה שבחרת לשתף אותנו.
את כותבת בצורה כל כך אותנטית ומרגשת שאפשר פשוט לגעת בכאב.
נותר לי רק לשלוח לך
למסע אליו יצאת.

קורלי 176

New member
החזרת אותי שלוש שנים אחורה.................

תיארת בצורה כל כך ברורה ובהירה את שכולנו עוברות/ים בעקבות המצב שלא אנחנו בחרנו בו.
כבר כתבתי בפורום זה, שהבעלים שלנו היו רוצים לראות אותנו ממשיכות לחיות ובעיקר ממשיכות לגדל דור צעיר בשמחה. נכון, עכשיו הכל נראה גדול ובלתי אפשרי, אבל אחותי לצרה, האמיני לי הכל אפשרי.
דברי לעצמך, שכנעי עצמך שהחיים ימשיכו ושעלייך לדאוג לבנות וגם לעצמך. דברי עם חברות/ים, בני משפחה, ישנן סדנאות כמעט בכל עיר לאלמנים ולאלמנות.
דמותו של הבעל תמשיך ללוות אותך לנצח, במשך הזמן תקבלי את העובדה שהוא אינו נוכח פיזית לידך, אבל רוחנית מי יודע?
הבנתי שהוא הוריש לך נכס נפלא והוא: אני מצטטת מדברייך "האופטימיות הכל כך נצחית שלך". קחי נכס אדיר זה והמשיכי בחייך. החיים רצופי הפתעות..................
אמת, הכאב נוראי ואוכל כל חלקה בגוף ובנפש. במשך הזמן הוא הופך לרקע וישנה מעט הקלה.
ראש למעלה אחותי, מסע החיים נמשך, אבל באופן שונה.

BETH70

New member
הצלחת לעודד אותי

שבתי וקראתי את תגובתך מספר פעמים, הצלחתי לשאוב ממנה עידוד מהמקום של אחת שמכירה על בשרה את כאב האובדן.אני יודעת שהשמש תשוב לזרוח והחיים ישובו להראות אחרת,אני גם יודעת שאני צריכה המון סבלנות וסלחנות כלפי עצמי(אני לא ממש טובה בזה)אבל כנראה זה אחד השיעורים שאני צריכה לעבור עכשיו יחד עם עוד כמה....המזל שלי בתוך הביש מזל שאני מצוייה בו עכשיו הוא שהיה לי בעל שלימד אותי להסתכל על החיים באופטימיות ובחיוביות וזאת הצוואה שלו אליי ולמרות הקושי הריגשי אני מאמינה שאני אקיים את צוואתו ....
תודה שהיית כאן בשבילי

למעלה