מילים לאהבה אז סוף סוף נבחר השיר שייצג אותנו ואני חושב בכבוד רב בארוויזיון הנה קטע וידאו מהשיר
N NUSH23 New member 24/1/03 #1 מילים לאהבה אז סוף סוף נבחר השיר שייצג אותנו ואני חושב בכבוד רב בארוויזיון הנה קטע וידאו מהשיר
M marik New member 24/1/03 #4 מעניין למה בעלי מסתובב פה כל הזמן.... ואצלי בפורום הוא לא מבקר אפילו לכוס קפה.... ממש חוצפה
ל לירונר New member 24/1/03 #5 אם אתה רוצה אני יכול לחסום אותו ../images/Emo8.gif ככה הוא לא יסתובב לנו בין הרגליים כל הזמן *אני מת על שניכם*
אם אתה רוצה אני יכול לחסום אותו ../images/Emo8.gif ככה הוא לא יסתובב לנו בין הרגליים כל הזמן *אני מת על שניכם*
M marik New member 24/1/03 #6 בין הרגליים??? ../images/Emo46.gif מה זה??? תזהרו למה אני מתחיל למרוט שערות
ג גלעד יא New member 25/1/03 #17 אבל...אבל...אבל... אני לא יודע לחבוץ חמאה ולא נראה לי שמומולינה תעזור לנו חוץ מזה, יודל זה לא הכוס תה עם חלב שלי. נראה לי שהם סתם צוחקים עלינו. מה אתה אומר?
אבל...אבל...אבל... אני לא יודע לחבוץ חמאה ולא נראה לי שמומולינה תעזור לנו חוץ מזה, יודל זה לא הכוס תה עם חלב שלי. נראה לי שהם סתם צוחקים עלינו. מה אתה אומר?