מילים חמות לפורום

מילים חמות לפורום

שלום לכולם - חדשים וישנים מאז הצטרפותי לאחרונה, אני מתפעלת מהיכולת להפוך את העולם הוירטואלי הקר והמנוכר למקום חם תומך ומחבק (אהבתי את הביטוי: חיבוק וירטואלי). אני עוקבת בדביקות, מוצפת, ולכן לא מגיבה בדרך כלל. קוראת פרקים נבחרים לבעלי היקר (תומך, מתקשה לעכל, זקוק לתקצירים) ונדהמת כל פעם מחדש איך כל שאלה - גם אם זו "שוב" אמא חדשה נרגשת ומבולבלת - זוכה לתגובות מיידיות רציניות ואכפתיות מעומק הלב. כל הכבוד, ותודה. אנחנו בקרוב נפגשים עם הצוות הרב מקצועי בשערי צדק (בן 6, עולה לא') ובינתיים אני מרגישה שאנחנו בדרך הנכונה. - מי התנסה באבחון/טיפול/ ליווי בשערי צדק, ואם יש לכם משהו לומר בנדון?

שרון../images/Emo24.gif

אנחנו בליווי של שערי צדק בצוות הרב תחומי בפיקוחה של הפרו' גרוס צור ורדה...מאז שבננו היה בן 8 וחצי היום הוא כבר נושק ל-14...צוות מדהים ואיכותי והכי חשוב תומך ואמפטי. יום רביעי האחרון היינו אצלהם..ונדהמו כמה שהילד בגר לנער גבוה ומתוק.

הלנה

New member
שרון תודה

אנחנו לא התנסנו אבל שמענו הרבה דברים טובים על הצוות הירושלמי.

mazy

New member
שרון, ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שאתם נתרמים מהפורום. גם אנחנו מטופלים ומלווים ע"י הצוות הרב תחומי בשערי צדק מזה מס' שנים. הצוות מדהים , קשוב, אמפטי, מקצועי ואיכותי ובראשו פרופ' גרוס. בהצלחה ושבת שלום, מזי.

שרון ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

גם אנחנו הינו בשערי צדק בתחילת הדרך הצוות שם מדהים ומקוצעי הינו אצל פרופ גרוס בגלל המרחק עברנו לשניידר .ואחרי תוקפה אנחנו מטופלים בית חולים רמבם אצל אלי שחר הנורילג

למעלה