מילים ועוד מילים

theAMP

New member
מילים ועוד מילים

כן, שוב סקר מי לדעתכם כותב המילים הטוב ביותר בהסטוריה של הרוק, או לא בהכרח הטוב ביותר, אלא זה שאתם מתחברים אליו הכי הרבה, ומי לדעתכם הכי גרוע. אני יכול לתת בין הטובים את פרנק בלאק, הסולן של הפיקסיז שהוא פשוט גאון לדעתי האישית... אד קוואלציק מ LIVE הוא גם אחד האהובים עלי, לפחות המילים ב THROWING COPPER, אדי וודר, שלא ממש מעניין במה שיש לו להגיד אלא יותר במה שיש לו לספר, שאנון הון ז"ל של בליינד מלון, גילמור, לפעמים גפ מייק פאטון מצליח לרגש קצת, ויש עוד הרבה. בין הרעים אני כרגע יכול לחשוב רק על מקס קאבאלרה, שלמרות שאני חולה עליו, צריך להרחיק אותו מעטים לפי חוק. זו פשוט התעללות בשפה. ("you kill life, you kill life. why? why?") יאללה, להשתפך

SMILE 4 NOTHING

New member
DYLAN!!!זה לא ברור?!

ואל תהרוג אותי אבל גם אריק איינשטיין המלך ומאיר אריאל עליו השלום!הם התחילו את הרוק הישראלי ואפילו שרוק ישראלי זה לא בדיוק הטעם שלי זה חשוב שיהיה פתח ללהקות צעירות וכאלויים אי לכך ובהתאם לזאת,אני מעריכה אותם מאוד!!אבל אין כמו DYLAN!

badphish

New member
אמממ

אחד הכותבים המצויינים זה ללא ספק דילן עוד גאון (לדעתי) זה דקסטר הולנד הסולן של אופספרינג בראדלי נוול הסולן של סאבליים זאק דה לה רוצ´ה שמילים מהפכניות אין כמותו בכל כנען אדי וודר ללא ספק מילים מפגרות הדיסק הראשון והשני של שבק ובאחרון היה קצת השתפרות בטע הזה אבל גם ללא ממש עוד כותב גרוע זה פרד דורסט וגם הסולן של פאפא רואצ´ שאין לי מושג איך קוראים לו

Bodom-child

New member
קודם כל...

תשתמש בסימני ניקוד ! אני די חולק איתך על דקסטר הולנד בתור כותב טקסטים טוב. הוא כותב פשוט כל מה שעובר לו בראש בלי שום משמעות מיוחדת, ללא שום תחכום. לא שזה רע, אבל זה לא מציב אותו בטבלת טובי הטקטסים.

badphish

New member
דקסטר הולנד...

זה בעצם מה שאני אוהב בו שהוא כותב לעניין זה משהו שאפשר להתחבר אליו ודווקא בקטע של הבלי תחכום אני חולק עלייך תסתכל על חלק מהמילים של ixnay וגם לדעתי הוא פשוט גאון בציניות שלו כי בעצם כל שיר שאתם שומעים של אופספרינג שנשמע לכם טיפשי הוא פשוט יציאה צינית מאוד טובה של דקסטר הולנד שבד"כ מכוונת ברמיזה אל משהו אחר שהוא אמיתי ונרמז בטקסט (come out & play) ולדעתי זה חשוב מאוד שהמילים ידברו אליו ושאחרי ההקשבה נוצר בך רושם מסויים שבחלק מהמקרים יכול להיות פשוט אדיר וגם מה חשבת על שאר הבחירות שלי?

Bodom-child

New member
ממה שככתבת

אני מתחבר לבוב דילן ולחלק מהטקסטים של דה לה רוסה. ואולי תסביר לי במה כל כך מתחכם הולנד ?

badphish

New member
נגיד

כמו שכתבתי אתה מכיר את השיר come out & play? עם היית מתעמק בו ומילים שלו היית מבין שזה בכלל שיר אנטי כנופיות אבל נכון הוא לא עד כדי בנאדם מתוחכם אבל אפשר ממש לתחבר לכתיבה שלו היא מדברת לך ישר לראש

ed547

New member
אחח אחחח סימני פיסוק לא הרגו אפחד..

מההודעה שכתבת לא הבנתי הרבה אבל האם כתבת שאדי ודר כותב גרוע?? או שמה להפך??

Airbag

New member
טום יורק

אני אישית הכי מתחברת אליו... הכתיבה שלו היא כמו בתוך חלום(מושפע מ"תורת החלומות" של פרויד?!?!? כמו הדאדאיסטים?!??
) ויכולה להיות מופרשים במובנים שונים...

starless

New member
הרשימה שלי

אדון סינפלד - הכותב של רוב השירים באין דה קורט - קינג קרימזון בוב דילן -מחאתי מקסים מהפנט לאונרד כהן - כל כתיבה שלו , השירים שלו הם מין שירי משורר מולחנים ממש כמו דילן טום יורק- הוא כותב כמו במין חלום הזוי מופרע לפעמים מחאתי ויש עוד כמה אבל שכחתי ובטח שבמטאל

SMILE 4 NOTHING

New member
מסכימה בקשר ללאונרד!הוא

גבר של החיים!והקול שלו- בכלל חבל על הזמן!ע"ע סוזן!

Mobius

New member
טוב...

אז אני מסכים איתך גם בקשר לכהן, גם בקשר לדילן, אבל הכי חשוב - בקשר לסינפילד - למעשה, אם לא היית מציין אותו, אני חושב שהייתי עושה זאת בעצמי...

dod_basim

New member
צודק בקשר למקס!!!

אומנם הוא המלך ועושה דברים ממש טובים עם בעבר עם ספלטורה ועכשיו עם סולפליי (שטובה בהרבה פחות מספלטורה) אין לו שום קשר לאנגלית... זה ממש מצחיק לפעמים! בקשר לטובים, אני חושב שאם תקרא ליריקס של איזה להקת בלאק איכותית תקבל ליריקט ברמה של אנגלית הכי גבוה שאפשר שאפילו דוברי-אנגלית צריכים לפחות לך מילון וגם ככה לא מבינים

קספר

New member
לפי דעתי

טום אנג´לריפר הסולן של SODOM.יוצר מדהים והמילים שלו לא רק שחזקות אלה פשוט אמיתיות ואמינות. הלוואי והיו עוד כאלו.אולי בעצם יש ואני פשוט לא יודע.

למעלה