מילים ומשמעותן

מה משמעות המילה ניצחון על החמאס?

בניגוד לניצחון רגיל על יריב במלחמה שאומר שהיריב מוכנע ומקבל את התנאים של המנצח ברמה כזאת או אחרת.

המשמעות האמיתית שנרמזה הרבה פעמים כאן זה החלפת החמאס.

ז"א מחיקה שלו.

זה נשמע פחות דרמטי וכובש אבל זה האמת לא רוצים לנצח אותו/להשפיל אותו אלא להחליף אותו בשלטון פרו אמריקאי או לפחות ניטרלי.

ולכן המלחמה נמשכת כ"כ הרבה זמן כי מנסים להשיג משהו קשה מאוד וזה לוקח המון זמן.

ולא זה לא קשור לשמאלנות של מנהיגי מע' הביטחון כמו שמוכרים למצביעי הימין עם הדימיון המזרחי המפותח שלהם... :ROFLMAO:

השגת מטרות המלחמה.
טעות.

מטרות המלחמה הם מיטוט החמאס והחזרת החטופים.

אפשר היה להשיג את החזרת החטופים עוד לפני התמרון הקרקעי ב 8.10 לערך,

המחיר היה להחזיר להם את כל האנשים שלהם.

אח"כ אפשר היה להמשיך למטרה השניה אם מה שאתה אומר זה נכון.

Harrington

Well-known member
מנהל
טעות.

מטרות המלחמה הם מיטוט החמאס והחזרת החטופים.

אפשר היה להשיג את החזרת החטופים עוד לפני התמרון הקרקעי ב 8.10 לערך,

המחיר היה להחזיר להם את כל האנשים שלהם.

אח"כ אפשר היה להמשיך למטרה השניה אם מה שאתה אומר זה נכון.
ראשית מטרות המלחמה הן לא כפי שהצגת. אבל בתכל'ס זה בכלל לא משנה. שאלת מהו נצחון במלחמה. התשובה על כך היא השגת מטרותיה. מהן אותן מטרות לא משנה את התשובה הזאת.
לגבי ההמצאה לפיה אפשר היה לקבל את כל החטופים וכו', סלח לי שלא אצטרף לריקודים על הדם רק כדי לשחרר איזו השמצה מונפצת.

Harrington

Well-known member
מנהל
כן,תגיד מה מטרות המלחמה ונתקדם בדיון.
אהה, אבל זה לא נושא הדיון :). אלא אם כן מתחשק לך לעבור לדיון אחר (שכבר התנהל פה כמה אלפי פעמים, כך שזה נראה די מיותר על פניו). אני כפי שידוע לך היטב, פחות בקטע של קפיצות מנושא לנושא.

אהה, אבל זה לא נושא הדיון :). אלא אם כן מתחשק לך לעבור לדיון אחר (שכבר התנהל פה כמה אלפי פעמים, כך שזה נראה די מיותר על פניו). אני כפי שידוע לך היטב, פחות בקטע של קפיצות מנושא לנושא.
אתה הגדרת את הניצחון על החמאס כמטרות המלחמה ועכשיו אתה לא רוצה להגיד מהם.

אז אתה מסתיר את מטרות המלחמה.

Harrington

Well-known member
מנהל
אתה הגדרת את הניצחון על החמאס כמטרות המלחמה ועכשיו אתה לא רוצה להגיד מהם.

אז אתה מסתיר את מטרות המלחמה.
לא הגדרתי כך בשום מקום בחיי, לא היום ולא בשרשור הזה. את המצאותיך שמור לעצמך בבקשה, אל תכניס לי אותם לפה (גם לא צחצחתי שיניים, די מגעיל בס"ה). מה שאמרתי הוא, במענה לשאלתך מהו נצחון, שהשגת מטרות המלחמה תהווה נצחון. הא ותו לא.

כעת... ככל שבכוחך להתמודד עם דברי (כמות שהם, לא כפי שאתה ממציא לעצמך ומנפיץ כאן ברבים), בכיף. נוכל לנהל דיון ענייני. ככל שאין בכוחך ואתה מעדיף להתפזר לדיונים אחרים ולעשות כאילו הם הנושא? גם בכיף מבחינתי, אבל תצטרך לעשות זאת בלעדי. אם וכאשר תפתח שרשור עם הנושא החדש, יתכן שאשתתף בו. אבל הקפיצות האלה ועוד הנרמול שלהם, זה משחק שלך ידידי, אני לא נוהג לשחק אותו.

הרבה בריאות, מיצינו. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית לתשובותי למעלה, ודאי אתעדכן על כך. אם לא, תנפיץ מה שמתחשק לך בתגובתך הבאה, רק אל תצפה ממני לקרוא אותה או להגיב עליה.

שבת שלום.

למעלה