מילים גסות בסקס

אני עושה 1+1...

ומה אני מקבל....? אם הזדיינת על פס ייצור ונתקע לך קרטון של חלב בתחת, מה זה מעיד עליך...? נתנסח בעדינות..... מי כבר יכול להמצאבפס יצור של חלב....? 2 אפשרויות (הקף בעיגול את התשובה הנכונה): א. שירה סלקום היא עובדת פס יצור קרטוני חלב. ב. שירה סלקום היא
. חמודון <=== למרות שהוא יודע עם מי יש לו עסק, פעם אחרי פעם הוא מכניס את הראש שלו לביצה שנקראת שירה סלקום... (בעדינות מאמי....)

bianckalady

New member
חחחח די הבטן

לא יכולה לצחוק ממך יותר! יש לך יציאות הורגות... חחחח

מה פתאום ../images/Emo189.gif

אני מוכנה להכל , רק בלי קללות, כמו את הזונה שלי, וכל מיני קללות עסיסיות.

bianckalady

New member
אביר יקר

אולי יש בעיה בהשקפה: נשים במיטה אוהבות עדינות?!?!? אולי כל היוניסקס בלבל אותי ועכשיו אני מרגישה קצת כמו גבר?? אבל אני לא רואה את עצמי עדינה ,לא אוהבת עדינות במיטה, בטח לא כל הזמן. אולי אולי אולי כשמעירים אותי בבוקר עם סקס כדאי להתחיל עדין.... חחח עבר לי בגיל 18 אני מאוד אוהבת קללות במיטה, מאוד. וכמו שגם ציינו- מאוד מחרמן שקוראים את השם שלי (למרות שנאמר "לא תשא את שם אלוהיך לשווא"). ואגב, כ-ל שאר הגבולות שאתה מגבר עליהם הם הכי אנידיוידואלים בעולם. להבדיל ממכוניות- אנחנו לא מגיעות עם ספר הדרכה קבוע

מילים מילים מילם

כמו בכל דבר אחר בחיים - צריך לדעת עם מי מדברים- ולכל א חד שצריך להתאים את מה שהוא רוצה לשמוע- או אוהב לשמוע. כך גם בסקס יש לדעת ולהכיר את הפרטנר ולהתאים לו או לה את מה שהם אוהבים לשמוע. אני - ואני לא כזה שבילה עם המון נשים - לא נתקלתי בכאלה שרצו/אהבו מילים גסות- לא יודע עם הפסדתי או לא !

תמיד אתה יכול לנסות את:

אני מחדיר עכשיו את איבר מיני לתוך איבר מינך אני כרגע מקיים את מצוות פרו ורבו
נשמע לי הרבה יותר גרוע ופחות מגרה בשניה אני נרדמת אפשר לדבר גסויות אבל כמובן הכל במידה שמישהו רק יעיז להגיד לי "את זונה שלי...." בשניה הוא יחטוף בעיטה בביצים

למעלה