מילים גסות בסקס

מילים גסות בסקס

הופתעתי לדעת שנשים אוהבות לשמוע במיטה מילים כגון:הזין חודר אל הכוס שלך..... אני מזיין אותך...... אני מדמיין שאנחנו..... את הזונה שלי..... חשבתי ששנשים במיטה אוהבות את העדינות אך כנראה שבסקס אתה הופך למיני ללא גבולות טוב רק בלי:גמירה בפה,חדירה לפי הטבעת ועוד מיני גבולות שמציבות לנו.

hug01

New member
מה אתה רוצה לומר בזה?

שגם נשים הן בני אדם? שגם הן אוהבות להיתפרק? חוצמזה - אתה סתם מכליל - לא כולן אוהבות "גסיות" בסקס ..

beny banana

New member
ואני אבעס....

גם האישה שלך , תרצה את זה עם המאהב... חוסר העכבות(הקיימות בחיי נישואין שגרתיים), זו אחת הסיבות לפרשיות אהבים מוצלחות....

NיNה

New member
לי אישית זה לא עושה את זה.

לא גסויות ולא דיבורים בכלל בזמן הסקס.

שונאת דיבורים במיטה!!! ../images/Emo46.gif

למה לדבר כשצריך לזיין???

אני ..אני מודה ../images/Emo9.gif

שמדליקים אותי מילים באמצע הסקס לא קללות , אבל מילים גסות מדליקות אותי <למרות שהרבה פעמים אני נשפכת מצחוק באמצע הזיון וזה חופשי יכול לבאס גברים שלא יודעים להתמודד עם זה ויש להם רגשי נחיתות כאלו ואחרים > הכי מדליק אותי שקוראים לי בשמי ..אוהווווווווווו

תראי מה זה אשה.....

אני מעלה אותה או ענק ומכבדת אותה בתואר נחשב והיא כל מה שמעניין אותה זה תוספות שיער בלונדיניות
אופייני עם כל הכובד - ויש ימבה ריספקט - אלוהים הכל טוב ויפה אבל את במרחק כמה שנות אור מלהיות טל פרידמן
מי אוהב אותך יותר ממני?

תראי מה זה חברה טובה ...

אני נותנת לה אפשרות לרדת לאלוהים והיא מסרבת באלגנטיות
נא נאנ נא נא נא ....

חכי...חכי....

כשהנקמה תגיע היא תהיה מתוקה ונוטפת נוטלה מזוקקת רגע, אחרי הפוסט של קיטס מותר לי לרשום את המילה נקמה או שעכשיו יפוצצו לי את התיבה במסרי נאצה?

למעלה