מילים אחרות לtime to say goodbye

o r 2 0 0 5

New member
מילים אחרות לtime to say goodbye

כתבתי מילים אחרות לtime to say goodbye זה דומה קצת אבל תגידו מה דעתכם.. with every lonely night in my empty bed waiting for your touch and theres only pain i cant forget hem thinking about his eyes and his smile i never really felt before and now its just time... now that love get strong i know we belong i know its aint wrong look at me now finally its time for me to realize sundelly i understand i fell in love i cant live witout you kiss and your touch so now its just time... time to realize

Woogyman

New member
נחמד, נחמד... ../images/Emo110.gif

למרות שיש חלקים שלא מתחברים עם המוזיקה או שלא נכונים מבחינת האנגלית. מה שכן, אהבתי את שתי השורות - finally its time for me to realize suddenly i understand i fell in love

../images/Emo4.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני אוהבת יותר את המקורי.... בלי להעליב אבל אתה כתבת עם פחות או יותר אותן מילים רק שהוצאת את המשמעות של השיר... אני אהבתי אותו בקטע שהיא איבדה אותו
ובקטעים ששינית זה כבר לא מתאים ללחן...

o r 2 0 0 5

New member
נו זה ברור..

זה ברור שתאהבי יותר את המקור אני לא איזה מיקצועית ואני בת..

חחח סורי../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אי אפשר לדעת מהכינוי... והתכוונתי לזה שהוצאת את הרעיון מהשיר...

זיקי

New member
אני כתבתי מילים באנגלית ל....

אהבה קטנה וכמה פעמים !!!

תודה רבה לכם!!!

חחחחח גם אתן חולות? איך אתן בבית בשעה כזאת?!!? איזה חמודות חברות שלי יואווו הם התקשרו אליי בהפסקה ושמו אותי על ספיקר בפלאפון.. כאילו אני שם איתן
ואז כרגיל כמו בכל הפסקה התחלנו לשיר
ממש שמחתי!מ.. וגם אני ועוד שתי חברות היינו אמורות להכין למחר לשיעור סוציולוגיה עוגה (תחרות של שבירת סטראוטיפ-מי מכין יותר טוב בנים או בנות) והן החליפו עם בנות אחרות כדי שגם אני ישתתף איזה מתוקות
ירד לי החום ויש לי רק סחרחורות אבל זה שאני במחשב זה כבר משהו טוב

חחח זה מאתמול../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

למרות שאתמול דווקא לא הלכתי כי לא היה לי כוח
סתם נשארתי לישון
בפורום אקזיט חצי מהאנשים חולים כיך לך שחברות שלך כאלה חמודות...

חח גמניייי...

כתבתי לאהבה קטנה ויצא לי פשוט מתאים... אבל לא כתבתי מילים... תירגמתי..! אמממ... אני ינסה להעלות את זה שתישמעו.. פשוט המילים היסתדרו לי בול על המוסיקה...אני אוהבת לתרגם שירים מאנגלית לעברית וההפך....

למעלה