מילים או מנגינה?

Zohar yaaa

New member
מילים או מנגינה?

נגנב באכזריות מפורום רד הוט צ'ילי פפרס!
מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?
אתם לומדים מילים בע"פ?
לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות?
ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?
אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו?
אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?
אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ
)?
מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?
יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?

J92

New member
../images/Emo54.gifובכן,

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?בראסמי,מנגינה. שיהיה השיר הכי עמוק בעולם,אם אני לא נהנת מהמוזיקה עצמה אני לא יאהב בחיים. אתם לומדים מילים בע"פ?זה חודר מה אני יעשה :) לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות?יו קנו יו רייט כעת במקום ראשון אצלי,מבחינה ריגשית. ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?ואו,הרבה. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו?לצערי. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?לא. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?:ברור שלהבין :) מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?ברור שהבס והסולאים :) יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?סיטאר.

pluplup

New member
"A pill to make you anybody else"

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? המ,זה תלוי,אבל בדרך כלל המילים. אתם לומדים מילים בע"פ? מנסה. לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות? Lithium ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? אמ,נראה לי שIn Bloom. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו? לא נראה לי. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? אמ,לא. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? גם חשוב לי להבין. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אמ,לא יודע איך להסביר את זה ><" יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? כל כלי שנשמע לי טוב P:

../images/Emo9.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? זה קשה לבחור, אבל לדעתי שניהם, והמנגינה קצת יותר כי זה מוזיקה אחרי הכל.. אתם לומדים מילים בע"פ?כן, את של נייטוויש בעיקר (כי זה פאוור) וכמובן את של נירוונה לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות?heart shaped box ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? Pennyroyal tea אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו?אני אזנח אותו מהר אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?אני אזנח אותו פחות מהר, אבל יש מצב שני רק אקרא את השיר בלי לשמוע אותו אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?יש שירים שמתחברים אלי ואני מנסה להבין יותר ויש שפחות, אי אפשר להתחבר להכל מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?שהיא יפה ומורכבת, וקליטה יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? כן, את מה-שלא-יהיה שיש באפיקה

Queen for a day

New member
הה, לא הלכתי לבצפר.

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?
בהשמעה ראשונה לא שומעים ישר את המילים, נדלקים על המנגינה. אבל אני אוהבת שירים שאני יכולה להתענג מהליריקה שלהם. אתם לומדים מילים בע"פ?
הממ, כן, אני משתדלת. לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות?
יוווו נו קשה להחליט. ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?
כנ"ל. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו?
כרגע לא עולה שום דבר במוחי, אין שיר שיש לו מילים דוחות.
בטח משו של בוב דילן
, מטערת, אני יודעת שהוא מלך, אבל לפעמים המנגינה טיפה משעממת. אני עדיין מעריצה שלו. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?
כדי לדעת על מה השיר מדבר? דה. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?
ששומעים את הבס, אחרי הכל גם זה כלי ודי הרבה להקות משתמשות בו לסתם ליווי מעפן. ועבודת תופים. וסולו מגניב. ואם משתמשים בעוד כלי חוץ מגיטרה,בס,תופים, זה עוד יותר מגניב. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?
מפוחית
.

l i o r a n g e

New member
I see a ship in the harbor

How does it feel To treat me like you do When you've laid your hands upon me And told me who you are I thought I was mistaken I thought I heard your words Tell me how do I feel Tell me now how do I feel Those who came before me Lived through their vocations From the past until completion They will turn away no more And I still find it so hard To say what I need to say But I'm quite sure that you'll tell me Just how I should feel today I see a ship in the harbor I can and shall obey But if it wasn't for your misfortunes I'd be a heavenly person today And I thought I was mistaken And I thought I heard you speak Tell me how do I feel Tell me now how should I feel Now I stand here waiting I thought I told you to leave me While I walked down to the beach Tell me how does it feel When your heart grows cold --------------------------------------------------------------------------------

shivering

New member
../images/Emo187.gif

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? בד"כ, השילוב של שניהם...שאלה מוזרה. אתם לומדים מילים בע"פ? בד"כ כן לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות? בעוונותי, אני לא מכירה את כל השירים ~מבויישת~ מהשירים שאני מכירה, אני חושבת של- lithium יש את המילים הכי מעניינות...נגדיר ככה. ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? נמנמ..polly...אולי. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו? כן, אעשה הפרדה. או שאתלהב מהטמטום של המילים. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? אני מניחה שכן. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? זתומרת, להבין את הכוונה של המשורר? כי זו בעיה...ולדעתי השיר מתחבר לכל אדם מכיוון אחר. אבל זה כיף לשירP: יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? בהחלט...כינור, פסנתר ותופים הם חלק מהכלים שהכי נועמים לי בשיר...מצד שני, גיטרות חשמליות זה צליל שהרבה יותר מציק לי באוזן וממאיס עליי את השיר... שאלון חמוד. נמנמ פורום רדהוט...~תזכורת: להצטרף~ סופ"ש נעים לכולם:)

הפצצות לגבות!

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? השילוב של שניהם אתם לומדים מילים בע"פ? לא לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות? something in the way ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? המ...come as you are אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו? ככל הניראה שלא.אבל יש יוצאי דופן אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? לא. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? חשוב מאוד מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? השילוב של כל הנגנים ביחד יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? ברור מה זהו?אוקיי...

MilkShack

New member
עונה.

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? שניהם באותה מידה אתם לומדים מילים בע"פ? כע לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות? קשה להגיד. או Lithium .. או אולי Heart Shaped Box .. ממ או Dumb או All Apologies לא'דע. ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? Smells Like Teen Spirit ו Heart Shaped Box אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו? Smells, כאילו שהמילים כאלה טובות גם ככה =P אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? כנראה אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? להבין להבין. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? המלחין !? לא יודע... נראה לי. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? גיטרה ותופים רולז, למרות שאני גם קצת מבסבס

Aline In Chains

New member
אני:]

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? גם וגם.. אתם לומדים מילים בע"פ? תלוי איזה שיר זה.. לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות? להרבה.. ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? להרבה.. אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו? כנראה.. אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו? אולי.. אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? להבין.. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? אין לי כח להסביר..
יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? ברור..

Zohar yaaa

New member
../images/Emo110.gifאני

-מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה?
המנגינה -אתם לומדים מילים בע"פ?
לפעמים (יותר בשיר ישראליים) -לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות?
ד'ה מאן הו סולד ד'ה ווארלד נחשב?
-ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה?
יש לי קצת בעיה של זכירת שמות של שירים
אממ אולי Pennyroyal tea -אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו?
כן -אם יש שיר שהמנגינה מעצבנת והמילים יפות, תאהבו אותו?
לא חוץ ממקרים מיוחדים
-אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )?
בדרך כלל אני לא ממש מבינה את המילים אבל תלוי איזה שיר -מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם?
בס מטורף כזה, חצוצרה וסקסופון ברקע, וכשיש גיטרה שמנגנת אקורדים וגיטרה שמנגנת מנגינה כלשהי זה טוב -יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות?
כן, בס גרובי מגניב כזה כמו בפ'אנק, סקסופון

חהחה

מה יותר חשוב לכם בשיר, המילים שלו או המנגינה? שניהם, המנגינה תופסת אותי לפני המילים, ואם אהבתי אז אני קורא את המילים. אתם לומדים מילים בע"פ? בטירוף. לאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המילים הכי יפות? נירוונה?? אני לא אגיב. ולאיזה שיר של נירוונה יש לדעתכם את המנגינה הכי יפה? אני ממש אוהב את המנגינה של Heart Shaped Box אם יש שיר שרק המנגינה יפה ויש לו מילים דוחות תאהבו אותו? אינפקציה..
אם אתם קוראים מילים גם חשוב לכם להבין אותן או רק "לדעת" כדי שיהיה נחמד לשיר (או סתם כדי להשוויץ )? חשוב מאוד לדעת, אני אוהב להבין שירים. מה עושה את המנגינה טובה לדעתכם? מלודיות, הרמוניות
אני אוהב את זה כ"כ.. ופשוט קטעים יפים, אני מניח, עם פיל, לא סתם לעשות רעש. שבכל תיבה יש את התו פיל הזה, ככה אני קורא לזה, כשיש סולו או מעבר עם מלודיה אז בד"כ יש את זה שם. יש כלים שאתם אוהבים שיש במנגינות? גיטרה
פסנתר
רק לדעת שכל הנ"ל לא מכוונים לשיר אחד של נירוונה, חוץ משאלה 4, שבה יש רק איזה שני שירים שלהם.

למעלה