מיליארד שקל.

מיליארד שקל.

מיליארד שקל. זהו הסכום שהיה דרוש למדינה לזרוק לפח כדי להחליט על סיום השביתה בנמלים. מיליארד שקל. איך הם לא מתביישים?! עובדי הנמלים צריכים להסתכל על המשפחות שהכנסתן נפגעה בצורה הרסנית כתוצאה מהשביתה הלא אחראית, המטומטמת והאווילית שלהם. שני מפעלים נסגרו לגמרי בגלל השביתה שלהם! מפעלים רבים אחרים הורידו את תפוקתם ב- 50% ואף יותר. הורסים את המדינה למען הוולוו!

אריק ל

New member
מה המדינה הייתה עושה במיליארד שקל..

1. מעבירה חצי מהסכום למשרד החינוך כדי שישפר ואפילו במעט את רמת החינוך בארץ. 2. מעבירה את שאר הסכום להקמת מתקני התפלה לאורך חופי הים התיכון, כדי שלא נצטרך לקנות מים מטורקיה. ואלה רק 2 רעיונות שקפצו לי ככה לראש. רעיונות נוספים יתקבלו בשמחה.

בלקר

New member
3.מלגות לסטודנטים

4.טיפול נפשי לגוטרמן 5.שיפור מערכת הכליע בארץ 6.חוק המזוזות 7.עידוד הספורט בארץ 8.מענקי שיחרור לחיילם מה שקורא אכשו זה מעבקי כח של ההסתדרות. הגוף המנוון והרקוב הזה מנסה לשרוד בכל כחו, אבל הוא עוד יפרוק, וכל המדינה תרווח מזה.

MS6

New member
אני חושב שאת עניין 4...

אף כסף בעולם לא יוכל לסדר.. צריך לראות הרבה מאוד דם יהודי נשפך בשביל להתפכח מ4.

או פשוט מונעת את השביתה

שבגללה אנשים פוטרו מעבודתם או יצאו לחופשה מאולצת, חברות מחו"ל חסלו את הקשר עם חברות בארץ וחוזים הופסדו.

../images/Emo41.gif עובדי הנמלים מסרבים להחלטת במ"ש

בית המשפט לעבודה החליט אתמול שעל עובדי הנמלים לחזור לעבודה מלאה מיד. עובדי הנמלים מסרבים להקשיב להחלטת בית המשפט ועובדים בתפוקה של 25% בלבד כמו לפני החלטת ביהמ"ש. הנזק שהם גרמו למשק כבר עבר את מיליארד השקל וגרם למפעלים שלמים להסגר ולגל גדול של פיטורים. אני קורא לשר האוצר להוציא צווי חירום שיחייבו את עובדי הנמלים לעבוד ולהרוס את המונופול המושחת שלהם!

בלקר

New member
לתת להם אולטימטום

של 24 שעות לחזור לעבוד בתפוקה מלאה, מי שלא עושה את זה מפוטר, הצבא יכול לתפוס את הנמלים עד שימצאו עובדים חדשים.

למעלה