מילות פרידה

מילות פרידה

שלום לכולם מאחר ודברי נתפשים אצלכם כפי שנתפשו, אני חוזרת למשכני שלי ואומרת שלום. חלקכם בוודאי יהיו מאושרים בכך, ועל אושר זה אני מאושרת לא להכעיסכם, לא להעליבכם, לא לאכזבכם פני היו, הרי לא למען זה הגעתי הנה וכנראה תפקידי כאן הסתיים לו. אני מאחלת לכולכם, כי תמשיכו לתמוך בדרכיכם באחרים ועוד יותר מאחלת כי יבוא היום, והאור יעטוף את כולכם, מאחלת כי יבוא היום בו תהיו מסוגלים באמת לכבד כל אדם ודרכו, וסגנונו, ודיעותיו, כי תלמדו לקבל כל דבר כי הוא של האחר ומותר לו. ומאחלת לכם חיים ניפלאים לכולכם גם לאלה שביקשו מיעל את שביקשו גם לאלה שהשמיצו, גם לאלה שקיבלו ולאלה שלא קיבלו והכי הכי אני מאחלת לכם כי לא יחזרו אליכם כבומרנג המעשים שעשיתם בהזדמנות זו, אומר תודה לכולם תודה לאלה שהשכילונו באהבתם ולאלה שאהבו להשכילני תודה ליקום הניפלא אשר הראה לי פנים אשר כאן ותודה על שיש בי את היכולת להודות היו שלום ושאו ברכה בכל אשר תלכו.

אנשים!

מה קורה איתכם? איתנו! האם בכל פעם שמישהו ישמיע דעות מנוגדות לשלנו נוקיע אותו??????????! אחרת איך נלמד? איך נהפוך לאנשים טובים יותר?! איך נהפוך למטפלים טובים יותר?! אם יש מישהו שמרגיש כי דרכה של בת חן אינה לרוחו, שישתמש בכך כדי לחזק את אמונתו בדרכו שלו! ואם לאו, שישתמש כדי לבחון דברים אחרים. איני מגדירה את עצמי כיפת נפש, אכן לא תמיד הסכמתי אם דעותיה של בת-חן, לעיתים הגבתי עליהן ולעיתים העדפתי לצפות מן הצד. אך תמיד בחרתי לעצמי מה לקחת מאותם הדיונים ומה לא! עצוב לי מאוד ! שלכם,

קרן יקרה

בת חן לא הוקעה ואת מוזמנת לקרוא את השירשורים שוב .. היא בחרה לעזוב , הפורום תמיד יהיה פתוח כשתרצה לחזור ולענות לגולשים גם אם תשובותיה לא יראו לחלקינו , זה נאמר לה במסרים ונכתב גם פה שחור על גבי לבן . ההחלטה היא שלה ואנחנו נכבד אותה . יעל

אסתי123

New member
חבל, חבל....

לבת חן היקרה. כל מה שמישהו אומר שייך לו. נובע ממנו!!!!!!!!!!!!!!!!! מנסיון חייו, מן הצלקות שיש לו, מן הטראומות שעבר, הפחדים, הכאבים.......כמובן שמדובר אותו דבר גם לגביך. אין לנו דרך לשלוט במה שאחרים אומרים, עושים, מרגישים, מתיחסים....הדבר היחיד בו ניתן לנו לשלוט הוא ההתיחסות שלנו אליהם. האם להיפגע או לא להיפגע ,זאת החלטה שלנו. בחירה שלנו. בחירה הנובעת מתוכנו. כנ"ל לגבי לכעוס, להיעלב, להתאכזב...חישבי על כך. התחזקי, התחסני ושובי אלינו. התיחסי אל הענין כאל שיעור. שיעורים לא נועדו להכאיב לנו. הם נועשו לגרום לנו לצמוח, להתפתח, לגדול---------------------אישית!!!!!!!!!! אוהבת אותך ומחבקת אותך.

אסתי תודה רבה

הנה אני לא צריכה להתחזק ולהתחסן כדי לחזור הנה כנראה עלי לדבר בשפה אחרת אני לא נפגעת ולא כועסת ולא מאוכזבת מאף אחד מאחר ואני לא מצפה מאף אחד למאומה. והרי כל חיינו הם שיעור אחד גדול שמחולק לפרקים לא?? תודה על אהבתך אוהבת גם אני

m_katzmann

New member
יש כאן מקום לכולנו

היי בת חן, אני מכבדת את רצונך לאמר כרגע שלום, אבל אשמח מאוד כשתשובי לכאן. כאן בפורום יש מקום לדעות רבות ומגוונות. ולכן אני לפחות משאירה את הדלת פתוחה ומקווה שתגיחי מדי פעם בפעם.
מאיה

למעלה