מילות עידוד

• פותח הנושא amirq
  • פורסם בתאריך

amirq

New member
מילות עידוד

לכל מי אלו שמחפשים עבודה ומתוסכלים מהתהליך ומהזמן הארוך ללא תעסוקה, אני רוצה לעודד את רוחכם ולספר לכם על הניסיון שלי. אני מצאתי עבודה שרציתי אותה מאוד ותוך פרק זמן קצר יחסית של פחות מחודשיים, אבל בחודשיים אלו עברתי חלק ממה שאני מניח שחלקכם מרגיש בכל יום. אז קודם כל תזכירו לעצמכם שזה שאתם מחפשים עבודה לא עושה אתכם נחשבים לפחות בשום מימד שהוא מכל אדם אחר, כולל אלו שמראיינים אתכם. עד כמה שזה נשמע כקלישאה, עבור אותם אנשים המחפשים עבודה, העבודה והתפקיד לא עושים אתכם לאדם אחר, טוב יותר או טוב פחות. תשדלו לנצל את התקופה הזו לעשות דברים חיוביים עבורכם ועבור אחרים. תנצלו את הזמן הזה כהזדמנות ולא כדבר שעוצר אתכם. יש לכם משאב אדיר והוא הזמן שלכם - אז נצלו אותו באופן אופטימלי ככל שאתם רק מסוגלים. זכור לי מקרה אחד צורם במיוחד על מראיין מחברת סטארט-אפ שדיבר אלי באופן מאוד מעליב וגס בטלפון, בשלב ראיון טלפוני. הוא זילזל בי ובתשובות שלי. אין לי ספק מה היא רמת האנשים בסטארט-אפ הזה ולאן הוא הולך, אבל השיעור החשוב הוא שצריך להתייחס למועמדים באופן מכובד ומקצועי. תלמדו מכך שגם כאשר אתם תראיינו בעתיד אנשים אחרים תנהגו אליהם בדיוק באותו האופן שבו הייתם רוצים שיתנהגו אליכם כמרואיינים. הכי חשוב תשארו אופטימיים תמיד ובכל מצב.

למעלה