מילות סיכום..

מילות סיכום..

הינה שנת 2003 פרחה לה ואני תוהה איך עברה עליכם השנה. איך הפורום עזר לכם לחיות עם החיים עם הלימודים עם ההופעות ועם כל העברי שהיה לנו השנה.. אני אחשוב על סיכום משלי אבל אם יש למישהו סיקור אישי, אפילו אם זה כמה שורות- שייכתוב. שהשנה הבאה תביא איתה רק דברים טובים אאמממןןן רותם

בואו נעשה את זה יותר מסודר....

חשבתי על כמה דברים שאפשר לסכם איתם את השנה.. שכל מי שרוצה שיענה אירוע שעשה לכם את השנה? אירוע שהשפיע עליכם? שיר השנה.? משהו טוב שעשיתם למישו? משהו טוב שמישו עשה לכם? הופעת השנה? ממממ, יאללה להתחיל לחשוב

Principesa Reut

New member
ראשונה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אירוע שעשה לכם את השנה
פגשתי את השחקנים של משמרת שלישית - הסדרה שאני הכי אוהבת
אירוע שהשפיע עליכם
יותר מדי כאלה
איים א טוטאלי דיפרנט פרסון נאו
שיר השנה
זה חייב להיות שיר שיצא השנה
בעצם, אני לא יודעת. אני חושבת שהעובדה שהתחלתי להכיר את השירים של עברי רק בשנה האחרונה הופכת את כל השירים שלו שאני מאוהבתתתתת בהם לשיר השנה... משהו טוב שעשיתם למישהו
התנדבתי בבית ספר של ילדים עם פיגור שכלי אז אני משערת שעשיתי שם משו טוב לכמה אנשים... אני מקווה לפחות
הופעת השנה
איזו שאלה
ההופעה של עברי בקמלוט
סה"כ הייתה שנה ממש טובה, אבל אני עדיין מקווה שהשנה הזאת תהיה יותר טובה
שתהיה לכולם שנה מדהימה

בובית! אני יענה...

וואו! אירוע היה כמובן ההופעה של עברי בניצנים-נשבעת לכם שלא היה דבר יותר שמח בשבילי מזה...לראות את עברי בלייב...וואי! אירוע- אין כזה. אני רק יכולה להגיד לכם שהחיים שלי מחולקים לשני חלקים! לפני ששמעתי את עברי ואחרי. נשבעת לכם שזה ככה! אז האירוע הוא התוכנית של אדיר מילר-ערב אדיר- שם שמעתי את עברי לראשונה... דיי לזיין! אני יעבור הלאה! כשהכל יעבור- כל פעם שהייתי עצובה (שימו לב להייתי! אני כבר שבועיים בלי דמעות!) אז השיר הזה היה מציל אותי מאיזה צעד דרמטי כזה או אחר. עזרתי למלא אנשים ועשיתי קיטנה לאנשים עניים בשדרות...בהתנדבות! וסתם בקטנות פה ושם... חחח הופעת השנה? אני דרומית! עברי לא בא לנגב השומם-היתה רק הופעה אחת-ניצנים-לא היה דבר יותר כיפי מזה! (ההדגשה היתה בשביל למשוך את תשומת ליבו של עברי) את אמרת מקודם-איך עברה השנה עם הפורום אז....בשנה הזאת הצטרפתי לפורום מה ששינה אותי והכל! כשתעבור בדיוק שנה אני אגיד את כל מה שאני חושבת על הפורום!! שנה טובה חברים וחברות...תעשו לי טובה-אל תשתנו!! אני אוהבת אתכם!

רעותייייייי ../images/Emo187.gif

את... את.... את... פגשת את בוסקו???????????????????????????????????????????????

lollapalooza

New member
בוסקו ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אוי וגם הכבאי ההוא מהמם. (מה הסיכוי שאני אזכור את שמו עכשיו?)

Principesa Reut

New member
פגשתי את בוסקו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

והבן אדם מושלם. נחמד כל כך שאת פשוט לא תאמיני..

איי לייק סיכומים

אירוע: אמממ.... טסתי לגרמניה עם משלחת מהבצפר והיה לי כל כך כיף!!! אירוע שהשפיע: התחלתי להקליט וזה בטוח השפיע :) שיר השנה: אין תגובה... יותר מידי קשה משו טוב שעשיתי: אממ... עזרה לאנשים בעת מצוקה?.. משו טוב שעשו לי: מסיבת הפתעה לגיל 16, והיה.... אין לי מילים! הופעת השנה: היהודים

אוקיי :]

אחלה רעיון רותם! אירוע שעשה לכם את השנה? הופעות. אם יש משהו שבאמת באמת עשה לי שמח זה הופעות בין כל הסבל שעברתי והעצב בחיים שלי לא נהנתי ככה כמו בהופעות. אירוע שהשפיע עליכם? לטובה? כלום. באמת שכלום. לרעה? יותר מידי מוות. שיר השנה.? Amy hit the atmosphere ועוד שירי קאונטיג קראוז למינהם. משהו טוב שעשיתם למישו? תמיכה. הרבה תמיכה אבל אין הערכה אבל כבר למדתי לספוג. משהו טוב שמישו עשה לכם? ניראה לי כשההורים שלי קנו לי את הטיסה לאנגליה לשבועים עם קבוצה. זה ה-דבר מבחינתי היה בול במקום. הופעת השנה? נו, זה לא ברור? |תחילת הדגשה| ניצנים |סיום הדגשה|. אין לי מילים לתאר את האושר הזה. כמה התחרטתי בהתחלה וכמה התפרקתי בכל הופעה שהייתה והשיא כמובן עברי איך לא..באמת מי שלא היה שם לא יודע מה זה הופעות טובות

נסכם קצת וננצל"ש

קודם הניצלוש-7 אנשים רוצים כבשים?רק כדי לדפוק אותי?שם כסף שאם זה לא היה בסקר,אפחד לא היה חושב על לחשוב על להזיל דמעה.אין סיכוי,שחיתות! זה גם יותר מידי מוזר שמיד ההצבעה התחלקה ל-3 שירים אבל זה די משרת ת'אינטרסים שלי אז אנלא אמור להתלונן יותר מדי. אנלא יעשה סיכום שנה ממש כי הזיכרון שלי שווה לאפס.אולי אני צריך קצת ניקוטין(אמרו הערב בחדשות שזה עוזר,מדבקות ניקוטין) אה,וגם תחילת שנה,אנלא הולך לפי לועזי(רק כל שאר הדברים כמעט..)אז מה שאני אזכור. הופעת השנה-ללא ספק,ניצנים.אררר בא לי עוד פעם. משהו טוב שעשיתי למישו-לא הרגתי אותו.אממ לא יודע,יש מספיק,אבל לא נראה לי שיש משהו 1 מיוחד.. אירוע שהשפיע עליי מאוד-היה משהו שאנלא זוכר בדיוק אבל שבאותו רגע קלטתי שאני מרגיש הכי לא ישראלי בעולם,ואני פשוט לא ישראלי, ושבא לי לטוס מפה רחוק,ואז זה די נמוג אבל זה נשאר,ואני צריך להתגייס עם זה. משו טוב שמישו עשה לי-הממ,כמה אנשים שבזכותם כמעט הגעתי לתעודת בגרות,עם 0 השקעה אבל מקסימום בגרות..חחח,בדיחה פנימית.

lollapalooza

New member
צבי

אתה הבנאדם הכי לא מובן בעולם. וזה חלק גדול מהקסם שלך.
(ד"א התאהבתי באייקון הזה) ועוד משהו- שיגידו מה שהם רוצים בחדשות אבל (וזה מוקדש בעיקר לנדבו'ש) ניקוטין זה רע. רע רע רע לילה טוב כולם

../images/Emo12.gif

זה אייקון יותר שווה.סתם.. אממ תודה רבה,אני חושב,כי זה מחמאה AFTER ALL,וגם אני לא מבין את עצמי המווון אז תרגישי בבית.. וברור שניקוטין זה רע.אבל באיזשהו מחקר גילו שלזקנים מעל גיל 60 שהדביקו להם מדבקות ניקוטין הזיכרון שלהם השתפר פי 2!!!(למרות שאנלא מבין איך דבר כזה יכול להתקיים טכנית,בעצם אני די משוכנע שזה לא,אבל זה המחקר..) זה לא אומר שזה לא הורג,אבל לזיכרון זה כנראה עוזר.

lollapalooza

New member
כן

אז נמות עם זיכרון מצויין. כמה נפלא. ברור ש-
שולט, אני מתה עליו. רק שפתאום התמכרתי ל-
(אחח חיים עלובים, אני באמת מנהלת דיון על אייקונים עם עצמי. נראה לכם שיש אינטרנט באברבנאל
)

Arielcohen

New member
אוקיי...

אירוע שעשה לי את השנה - יום חלומי בתל אביב שנפתח בשופינג בשנקין ונגמר בהופעה של "אהבה וסקס"! אירוע שהשפיע עליכם - זה לא בדיוק אירוע אלא תופעה - הסרבנות בצבא. זה פשוט חימם לי את הלב לראות שבתוך המצב המטורף הזה והכאוס הנורא במדינה יש אנשים שנשארים אנושיים. ולא, אני ממש לא מנסה לגרור לויכוח פוליטי. שיר השנה - יש מלא! שירי דאנס בעיקר. השיר שהרג אותי לאחרונה היה השיר האחרון של פול וואן דיק שאני לא זוכר איך קוראים לו, בשיתוף זמרת אחת. משהו עמוק וסוחף. יש אותו בדאנס פלור צ'ארט באמטיוי, לכל המעוניין. משהו טוב שעשיתם למישהו - נשמע אולי לא הכי טוב ולא הכי עמוק אבל זה כן - האכלתי חתולים... טוב, זה לא התחיל השנה ולא ייגמר השנה, אבל עדיין - אני צריך להתמודד עם הזמן - פעמיים ביום, הכסף, שזה יקר והתגובות הנוראות של אבא שלי ושל השכנים משהו טוב שעשו לי - מממ... אבא שלי הסכים להפוך את קאסי החתולה לדיירת רשמית בבית

../images/Emo41.gifשנת 2003../images/Emo41.gif

השנה הזאת מהרבה בחינות הייתה מאוד משמעותית בשבילי. אני מרגישה כאילו התבגרתי בצורה קיצונית. בשנה הזאת עברי נכנס בצורה משמעותית יותר לחיים שלי, הפך לחלק חשוב בה, ואתם האנשים היחידים שכשאני אומרת שבזכות עברי לידר אני מרגישה בוגרת יותר- תבינו אותי. בנוסף, הצטרפתי לפורום הזה לפני חצי שנה בדיוק, ואני כל כך שמחה שעשיתי את זה. יש פה אנשים מקסימים..
בכל אופן, גם מבחינת ביצפר העיניינים קצת "בוגרים" יותר. כיתה י"א. לא כיתה קלה לכל הדעות. אבל אני גאה לומר שבנתיים הכל בסדר. זהו, הייתה שנה מעניינת. שתהיה לכולם שנה מעולה. מכל ה-

Ez sLeeP

New member
אני לא קונבנציונלי, אז לא מתאימות

לי קטגוריות. כמה מוקדם יותר שהאנושות תכיר בכך, היא רק תנעים את זמנו על גבי הכדור הזה, שמשמיד את עצמו אט-אט. כן, איפה היינו? סיכום שנתי. אני מנסה לחפש לעצמי מוטיב כלשהוא, שינחה אותי בכתיבת קטעים אלו, ובאותם רגעים, שוקל האם לסכם כאן, או לסכם בטור שייצא מחר. מאחר וזו רותם שהתחילה את השרשור, איך אוכל לסרב? כמובן שכאן. לא מצאתי מוטיב. שיילך בצורה ישירה. אז מה קרה לנו השנה? ובכן, הרבה. גדר ההפרדה ככבה (שוב) בעיתונים. הפיגועים לא הרפו מאיתנו, למרות כל האיחולים לקץ הזוועות שנה שעברה. יודעים מה? לא ממש ציפיתי. ויקי כנפו עושה את דרכה לכנסת. עם ישראל מתלהט בכורסות העור החבוטות שלו, וויקי מרוויחה מהפך. אין אדם בארץ רחוק דיו שהפן של מיקי בוגנים אינו מסוגל לתפוס. במישור האישי יותר, השנה הזו עבורה היתה פתיחת תקופת חדשה, מי שיודע - יודע, והשאר יכולים רק לנחש. בשלהי תקופה זו, גם הצטרפת כחלק פעיל לפורום זה, ובכך רק הרווחתי את ההכרות עם אנשים כה מקסימים ומלאי חיים, ואני אסיר תודה על כל רגע. השנה טוב לי. השנה אני יוצא עם מחשבות חיוביות לאויר העולם. השנה אני יכול להסתכל על המראה בלי לברוח. השנה טוב לי. יצא קצת פחות מרוחק ממה שכיוונתי אליו. קצת פחות מנוסחת. "בלי המון מטפורות ובלי המון דימויים". אתם תסלחו לי, קשה לי להתרכז. אוהב את כולכם, לשנה טובה ומעולה.
נדבו'ש.

Ez sLeeP

New member
מסתבר שחוסר ריכוז משפיע גם על

איות נכון ופיסוק הולם. על הפיסוק אני אוותר, כמובן שהייתי משנה פה ושם (פרפקציוניסט-משהו). * זמנה (האנושות) * עבורי * "אין אנוש בארץ, רחוק דיו, שאין הבוגנים (מיקי; "מהפך") ופנו (הפן שלו) לא מצליחים להגיע ולבצע בו את זממם". כן. זה ניסוח טוב יותר.

טוב תורי

האירוע שעשה לי את השנה- הלילה ההזוי שלי של מרון ושל יעלי אחרי ההופעה בכפ"ס וגם תפיסתו של סדאם חוסיין. האירוע שהשפיע עליי- הפיגוע בצריפין (חברה טובה שלי נפגעה קשה) שיר השנה- הינך יפה, כל פעם מרגש אותי מחדש ובעיקר מזכיר לי את הפעם הראשונה ששמעתי אותו ב"סקס ואהבה" לצד התנועות ה"חסודות" של עברי ומיטל מאחורי הסדין הלבן (אוךך הנוסטלגיה) משהו טוב שעשיתי למישו השנה- נדמה לי שזה דברים שקשורים לתמיכה ועידוד פסיכולוגי של כמה אנשים כאן ובכלל וגם ביומולדת של שמרית קניתי לה את הספר "העץ הנדיב" וכתבתי לה שיר בפנים.. הופעת השנה- אמממ ניצנים וה"קמלוט" מתחרים. אני ישאיר את זה ככה. בכל מקרה כל דבר שקשור ל"בוא" האלקטרוני (אורגזמה משולשת) זה מצויין שתהיה לנו שנה טובה ושמחה. שנאהב ונצליח לאהוב. שיהיה כמה שפחות סיבות להיות עצוב וגם אם לא טוב אז שנזכור שלבכות תמיד זה טוב. בהזדמנות זו אני רוצה להגיד שאני ממש ממש אוהבת את כולכם. לא הייתי מוותרת על שום שעה של שיחה עם אחד מכם (מכורה לאיציק (אייסיקיו) או לא מכורה לאיציק?). אממ בזכותכם אני אדם יותר שפוי (אני ושפוי באותו משפט?..). אמממ,תודה לכל מי שהקשיב לכל מה שהיה לי לומר, לומר מילת עידוד כשצריך וביקורת בונה. תודה לכל מי שחשב מה השירים שלי אומרים (מרוני, אתה הגרופ הכי מקסים שיש לי- תודה מותק). החברות איתכם זה דבר שאני מקווה שישאר עוד הרבה זמן :) תהיו טובים ותטגנו כרובית שלכם רותם מווואאאאהההה

למעלה