מילות השיר

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifתודה, כמובן שהם לא מקיימים בזמן../images/Emo4.gif

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifהם כתבו אתמול שהיום הם מעלים את השיר

המלא, וכבר אמצע היום והם עוד לא העלו

Yarinv

New member
גם הזמן שאחרי אמצע היום נחשב לאותו היום../images/Emo3.gif

הם ישימו את זה בטח אחר הצהריים או בערב.

digikids

New member
הקליפ נמצא באתר

ועם כל הכבוד שלי לנפילים, הקליפ הזה יצא חרא, ואלון לוי נראה מזעזע.

Yarinv

New member
היה אפשר יותר

האנימציה מאוד בסיסית, גם איך שהחמישיה משתלבת בהם לא הולך טוב. דיי בינוני, אבל הילדים הקטנים עוד מסוגלים לאכול את זה. מה שכן, סוף סוף רואים הצצה לעונה השניה, אני חושב שאפילו הראו את הלוקיישן החדש

digikids

New member
אוף זה קצת מבעס שהקליפ נראה ככה

זה קצת מביש את ההפקה הגדולה והמדהימה הזאת! היו צריכים משו יותר בסגנון של "השמיניה" ולהביא זמר מבחוץ (כמו בשמיניה). זמר אמיתי שיודע להופיע ולשיר (בניגוד לאלון, ועם כל הכבוד לו). כשאלון הולך כביכול במדבר ומנגן בגיטרה זה נראה פתאטי, שרואים רק את הפרצוף של אלון ומאחורה איזה חללית או משו, הפה שלו עושה תנועות מוזרותץ ושלא נדבר על הסוף שיש פיצוץ ואלון מסתובב. הנשיקה עם הילה מיותרת, כי הרומן שלהם לא יתקיים בכלל
הקטעים החדשים, של הנרי והילי, ממש מוסיפים, ונותנים טעם של עוד
. השיר נחמד ולא יותר מזה.

Yarinv

New member
מסכים../images/Emo45.gif

yes יותר מדי נכנעו לערוץ הילדים, יותר מדי מכתיביםאת הסדרה לגיל יותר מדי צעיר. ב"השמיניה" הוציאו וידאו קליפים טובים, לא מוצא סיבה למה טדי לא יכלו להשקיע גם כאן עם יותר ממסך כחול.

Yarinv

New member
אז?../images/Emo12.gif מי אמר שהם צילמו באותו המקום?

זה לא כזה משנה, גם כחול וגם ירוק יש ואפשר לעשות איתם.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאני דווקא די התלבהתי מהקליפ

נכון שהאפקטים קצת ילדותיים ואלון הפחיד אותי עם המבט שלו
. אבל זה שיר די קליט ומתאים לו להתנגן הרבה ב-24. אני חייב גם לציין שממש אהבתי את החשיפה לעונה שנייה (מה שמוכיח שזה מה שחן התכוונה מלכתחילה אבל יס החליטו אחרת). בנוסף הראו לנו את הילי והנרי (עם מדי אסטרונאוטים ישראלים) וגם חשפו לנו עוד קטע מהחללית החדשה!!
ליטל כרגיל הייתה מהממת שם
וקיבלה את רוב תשומת הלב (אחרי אלון הגיטריסט XD).

הילי והנרי ניראים גדולים וענקים

הילי ניראת מזה קרבית שם כן.... יחסית לתפקידים אחרים שהיא עשתה את התדמות הזאת ניראה לי אני הכי יאהב...

למעלה