מילות השיר עטור מצחך זהב שחור

talles

New member
מילות השיר עטור מצחך זהב שחור

האם יואיל מי מכם, להעלות את מילות השיר המקסים של חלפי ``עטור מצחך זהב שחור`` לאתר. אודה לכם מאוד

עטור מצחך זהב שחור :)

ביקשת ובעזרתו של ידיד טוב אני מביאה את השיר לפניך (תודה לשי...) עטור מצחך / אברהם חלפי ------------------------------ עטור מצחך זהב שחור אינני זוכר כתבתי לך בשיר מצחך מתחרז עם עניים ואור אינני זוכר אם חרזו כך בשיר אך למי שתהיי - חייו מלאי שיר חלוקך הורוד צמרירי ורך את בו מתעטפת תמיד לעת ליל לא הייתי רוצה להיות לך לאח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה - ולמולו אישה את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב, על רחוק ואני שלא פעם מביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל אודות אחרים שוכנת נפשי בין כותלי ביתך ושבויה בין כתלייך נפרדת ממך עת אני בגופי נפרד ממך פרוש חלומי כמרבד לרגלייך צעדי, אהובה, על פרחיו פסיעותייך...

js42

New member
כמעט מדוייק:) והנה גרסתו של חלפי

עטור מצחך זהב שחור (אינני זוכר אם כתבו כך בשיר) מצחך מתחרז עם עיניים ואור, (אינני זוכר אם חרזו כך בשיר) אך למי שתהיי חייו מלאי שיר. חלוקך הוורוד צמרירי ורך את בו מתעטפת תמיד לעת ליל לא הייתי רוצה להיות לך אח לא נזיר מתפלל לדמותו של מלאך ורואה חלומות עגומים של קדושה ולמולו את אשה... את אוהבת להיות עצובה ושותקת להקשיב לסיפור על קרוב על רחוק ואני, שלא פעם אביט בך בשקט אין קול ודברים שוכח הכל אודות אחרים. שוכנת נפשי בין כותלי ביתך ושבויה בין כתליך ממני נפרדת עת אני בגופי נפרד ממך. פרוש חלומי כמרבד לרגליך צעדי אהובה על פרחיו פסיעותיך לבשי חלוקך הוורוד לעת ליל עוד מעט ואבוא אליך. ומצחך העטור זהב שחור יקרב אל שפתי כחרוז אלי שיר אז אלחש בעיניך עד בוקר עד אור כשיכור... עטור מצחך זהב שחור. ( הערה - נדמה לי שבגרסה של אינשטיין ושות` שרים בבית האחרון, שורה ראשונה ``עטור מצחך זהב שחור`` שוב. מכל מקום למיטב ידיעתי הגרסה הכתובה המקורית היא זו שהבאתי)

למעלה