צלילה מצוקיםNM מה שבלה עשתה בניסיון נואש לשמוע את אדוארד.
S Shai C New member 24/1/09 #51 צלילה מצוקים../images/Emo58.gifNM מה שבלה עשתה בניסיון נואש לשמוע את אדוארד.
E Emergency Exit New member 24/1/09 #53 תקשיביייייי,../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif את הספויילר את צריכה לרשום בהודעה עצמה, לא בכותרת כי אז מה הטעם שכתבת שזה ספויילר, כולם כבר ראו ונהרס להם.
תקשיביייייי,../images/Emo125.gif../images/Emo41.gif את הספויילר את צריכה לרשום בהודעה עצמה, לא בכותרת כי אז מה הטעם שכתבת שזה ספויילר, כולם כבר ראו ונהרס להם.
S Shai C New member 25/1/09 #91 צלילה מצוקים זה לא ספוילר{../images/Emo58.gif בהודעה NM שלא תגידו שלא אמרתי--- הספוילר זה שהיא עשתה את זה בשביל אדוארד בניסיון נואש להחזיר אותו.
צלילה מצוקים זה לא ספוילר{../images/Emo58.gif בהודעה NM שלא תגידו שלא אמרתי--- הספוילר זה שהיא עשתה את זה בשביל אדוארד בניסיון נואש להחזיר אותו.
O orw93 New member 25/1/09 #102 ../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif ותגידי שגם וולטרי זה לא ספוילר? אם לא הייתי קוראת ספוילרים, לא הייתי יודעת מה זה, וזה הורס.
../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif ותגידי שגם וולטרי זה לא ספוילר? אם לא הייתי קוראת ספוילרים, לא הייתי יודעת מה זה, וזה הורס.
F Fake Reflection New member 25/1/09 #77 ../images/Emo79.gif אבל היא סימנה ../images/Emo58.gif בכותרת אז מה הבעיה?
E Emergency Exit New member 25/1/09 #98 כן, מה לא הבנת?../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif זה שתראי את הסמל של הספויילר לא יעזור לך כששניה אחריו, בכותרת עצמה יש את הספויילר עצמו
כן, מה לא הבנת?../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif זה שתראי את הסמל של הספויילר לא יעזור לך כששניה אחריו, בכותרת עצמה יש את הספויילר עצמו
S Shai C New member 24/1/09 #52 קאבן (coven) שבט, קבוצה של ערפדים שחיים ביחד. לדוגמא- הקולנס הם coven