מילון ק"פ- ו'. אני מקווה שאתם כבר יודעים מה החוקים... אני כבר יודעת אותם בע"פ תהנו
M mati88 New member 30/5/04 #1 מילון ק"פ- ו'. אני מקווה שאתם כבר יודעים מה החוקים... אני כבר יודעת אותם בע"פ תהנו
K kfm New member 30/5/04 #2 1. ורטרס אורגינל-המאכל האהוב על יובל.. זה הסוכריות האלה, שהיתה פעם פירסומת עם סבא שנותן את זה לנכד שלו..וקיציס ופרידמן היו צוחקים על זה המון..("צרכני ורטרס אורגינל..")
1. ורטרס אורגינל-המאכל האהוב על יובל.. זה הסוכריות האלה, שהיתה פעם פירסומת עם סבא שנותן את זה לנכד שלו..וקיציס ופרידמן היו צוחקים על זה המון..("צרכני ורטרס אורגינל..")
K Kitzis המושלם New member 31/5/04 #4 הוספה... קיציס (מתוך "כיפה אדומה - הסיפור האמיתי"): "כשהייתי ילד, סבי היה לוקח אותי למקלט למצוץ… ורטרס אוריגינל".
הוספה... קיציס (מתוך "כיפה אדומה - הסיפור האמיתי"): "כשהייתי ילד, סבי היה לוקח אותי למקלט למצוץ… ורטרס אוריגינל".
M metl New member 31/5/04 #3 2 ואני ראיתי ****ים שבמקום כוכביות יכול להיות מה שרוצים, יענו הוא אומר שהמשו הזה שהרגע היה הוא הכי טוב או הכי גדול או הכי מצחיק שהוא ראה, "והוא ראה **.."
2 ואני ראיתי ****ים שבמקום כוכביות יכול להיות מה שרוצים, יענו הוא אומר שהמשו הזה שהרגע היה הוא הכי טוב או הכי גדול או הכי מצחיק שהוא ראה, "והוא ראה **.."