ט'-
ג גיא לידר New member 26/5/07 #76 ../images/Emo26.gif בסרט זה הוא שר את שיר הנושא, "בוא", שהיה במקור של ריטה. אני לא ידוע אם הוא עשה את הפסקול של הסרט, אני כמעט בטוח שלא. נכון?
../images/Emo26.gif בסרט זה הוא שר את שיר הנושא, "בוא", שהיה במקור של ריטה. אני לא ידוע אם הוא עשה את הפסקול של הסרט, אני כמעט בטוח שלא. נכון?
ב ברוש15 New member 26/5/07 #90 אני חושבת שהוא כן עשה את הפסקול לסרט כי על "ללכת על המים" כתוב שזה הפעם השניה שהוא מלחין פסקול לסרט של איתן פוקס:]
אני חושבת שהוא כן עשה את הפסקול לסרט כי על "ללכת על המים" כתוב שזה הפעם השניה שהוא מלחין פסקול לסרט של איתן פוקס:]
O oO nam nam Oo New member 26/5/07 #93 יום טוב../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif
א אחת שתדבר הרבה New member 26/5/07 #104 יציאה מהארון לפני חמש שנים, בראיון לעיתון "מעריב"- בכתבה שראיין גל אוחובסקי את עברי, ערב יציאת הדיסק "האנשים החדשים".
יציאה מהארון לפני חמש שנים, בראיון לעיתון "מעריב"- בכתבה שראיין גל אוחובסקי את עברי, ערב יציאת הדיסק "האנשים החדשים".
O oO nam nam Oo New member 26/5/07 #94 להבין את המים../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif
V vered151 New member 29/5/07 #148 לאונרדו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הסינגל הראשון של עברי.. ואחד השירים היפים אם אתם שואלים אותי
לאונרדו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הסינגל הראשון של עברי.. ואחד השירים היפים אם אתם שואלים אותי