מילון עברי-עברי

WinWin8

New member
מכיר את הגירסה למבוגרים

זו עם 5 הגומיות שנקרעו והפגישה בטיפת חלב...

my year

New member
אני לא מכירה את הגרסה הזו../images/Emo13.gif

זה חמש גומיות בפעם אחת (איך?) ופגישה אחת בטיפת חלב או חמש גומיות
בהזדמנויות שונות וחמש פגישות בטיפת חלב?

האמת ?

בגרסה עם המחבלים זה הרבה יותר הגיוני... את יודעת,בום !,טרחחח...! סיפור פצצה !!!
זה סופו של כל מתאבדון....

יערית

New member
לא מצחיק

טשרנחובסקי..קו 29, לפני 6 שנים... אני הייתי באוטובוס הזה :((

יערית

New member
תודה

גם הראש שלי עבד בכיוון שלו, רק שלא צוחקת אחרי הניסיון שלי בעיניין הזה.

הבנזונה

שירה לכל עבר ????? אני זוכר את זה. הייתי שם עם הקטנוע כשזה קרה.ליד המסעדה בפינה של ששת הימים. הגעתי עד לגופה שלו וגם הספקתי לירוק עליה לפני שסגרו בסרט את הזירה.הוא קיבל שתיים בחזה ואחת במצח. רוח השם תניחהו בגן חיות.תהיה נשמתו צרורה בצרור מפתחות.

יערית

New member
לא

זה היה הפיגוע הזה בא נהרגה התלמידה נועה אורבך ז"ל. הפיגוע שהיה באוטובוס, הוא צץ לנו פתאום מבין השיחים ועלה לכיוון המדרגות של החלק האחורי..ובשניות הבום הזה זכור לי ומשם ....הנה זה הסיפור... אגב, זה קרה ב-2001 טעיתי :))

פרופורציות לחיים

אין ספק, מקבלים פרופורציות אחרות לגמרי הכל מתגמד, והבעיות הכי גדולות שלנו נראות מצחיקות לאחר שחווים חוויה כזו. נתקלת יום יום במקרים כאלו במקום עבודתי וכל יום מחדש לומדת שהחיים והבריאות חשובים יותר מהכל.

my year

New member
כל כך מסכימה ../images/Emo45.gif

במקצוע שאני לומדת
עכשיו גם אתקל הרבה באנשים עם בעיות אמיתיות מקווה שיכניס אותי עוד יותר לפרופורציות ולמה העיקר בחיים

Rtitan

New member
מסעדת מצה בחיפה...

פעם אחת שבאמת חטפתי דו"ח מהירות שהציל את חיי, וחיי משפחתי - שמענו את הפיצוץ וידענו שהיינו אמורים להיות שם
. ושוב תודה לשוטרת שטיפלה בדו"ח המהירות ההוא - לא יודע את השם שלה, אבל היא הצילה אותי, את בני, אימי, אחותי והבנות שלה.

my year

New member
משקפי שמש ../images/Emo98.gif

המצאה מ-ד-ה-י-מ-ה עכשיו אוהבת להתסתתר מאחוריהם
ואף אחד לא רואה את העיינים העצובות שלי ועם סימני הבכי
ואם פתאום זולגת לה דמעה אז לא קורה שום אסון.... מעניין אם גם בחורף אוכל להסתובב איתם (מקווה שעד החורף הבעיה תיפטר ולא יהיו יותר דמעות)

WinWin8

New member
מ.

מליאה במקומות הנכונים.... שזה דרגה אחת מתחת ל "אבל יש לה אופי" חבל שלדייט האחרון שלי כל המקומות היו נכונים..

my year

New member
אהה אז אתה כבר יוצא עם בחורות ../images/Emo68.gif ?

איזה כיף לך שאתה כבר בשלב הזה

גם את תגיעי לשלב הזה.

לצאת עם בחורות.....
זה השלב של :"נמאס לי מכל החרות האלה שמסתובבים בחוץ....כל הטובים כבר תפוסים.....וכולי וכולי...."

my year

New member
האמת כבר עכשיו חושבת על זה ../images/Emo13.gif

מפחיד אותי לחשוב על להיות עם גבר שהוא לא הפרוד שלי
(מפחיד אבל מתחשק נורא)

למעלה