צ -
W WinWin8 New member 29/8/10 #58 צ. ציצי... כמו רכבת חשמלית. נועד למעשה לילד אבל האבא משחק בו כל הזמן. יש כאלה שהם פאר היצירה. אישית, אני מעדיף אגס, בינוני, בשל ועומד על תילו.
צ. ציצי... כמו רכבת חשמלית. נועד למעשה לילד אבל האבא משחק בו כל הזמן. יש כאלה שהם פאר היצירה. אישית, אני מעדיף אגס, בינוני, בשל ועומד על תילו.
M my year New member 29/8/10 #71 אמא'לה../images/Emo5.gif אתה בדיוק הזכרת לי שמתישהו (עוד 200 שנה) אני אצטרך להתפשט לפני גבר שהוא לא הפרוד שלי הצילו !!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת להיכנס למערה ולא לצאת ממנה!!!!
אמא'לה../images/Emo5.gif אתה בדיוק הזכרת לי שמתישהו (עוד 200 שנה) אני אצטרך להתפשט לפני גבר שהוא לא הפרוד שלי הצילו !!!!!!!!!!!!!!! אני הולכת להיכנס למערה ולא לצאת ממנה!!!!
W WinWin8 New member 29/8/10 #74 קשה באימונים קל בקרב... נראה לי שיש לנו הרבה עבודה לעשות ביחד.. למה יש חברים?
M my year New member 29/8/10 #80 בלי קשר ל../images/Emo226.gif נראה לי אני הולכת לאמץ לי את המשפט שלך "קשה באימונים קל בקרב" יש לך עוד משפטים טובים כאלה
בלי קשר ל../images/Emo226.gif נראה לי אני הולכת לאמץ לי את המשפט שלך "קשה באימונים קל בקרב" יש לך עוד משפטים טובים כאלה
R Rtitan New member 30/8/10 #203 קעקועים... וכל מילה נוספת מיותרת ../images/Emo190.gif היום נוסף כוכב שביט לטפט על הזרוע... איך אליזבת - מזכירה המחלקה אמרה לי לפני חודשיים: You are one die hard scientist... .
קעקועים... וכל מילה נוספת מיותרת ../images/Emo190.gif היום נוסף כוכב שביט לטפט על הזרוע... איך אליזבת - מזכירה המחלקה אמרה לי לפני חודשיים: You are one die hard scientist... .
א א פרח New member 30/8/10 #245 אכן כל מילה נוספת מיותרת ../images/Emo8.gif כרגע בהיצומו של שרוול על שוק שמאל, חמישה סשנים שהם 13 שעות עבודה כבר מאחורי ועוד לפחות אותה כמות לפני אבל שווה כל רגע. שם הקעקוע עונות השנה ביתי = קייץ
אכן כל מילה נוספת מיותרת ../images/Emo8.gif כרגע בהיצומו של שרוול על שוק שמאל, חמישה סשנים שהם 13 שעות עבודה כבר מאחורי ועוד לפחות אותה כמות לפני אבל שווה כל רגע. שם הקעקוע עונות השנה ביתי = קייץ