מילון סימליש הגדול!

מילון סימליש הגדול!

*נגנב באכזריות מפורום סימס המשעמם של טיפו, לפורום הסימס הכי טוב*
כול אחד יכתוב פו כול מיני ביטויים שהסימס שלו אומרים ואת הפירוש:) הבנתם את הרעיון, א? אני אתחיל סולסול-שלום קאצ'י קאל -שלום לך שיפו לה קנה-זוזי לי מהדרך לייק אוברנראה לך. אה גה אה-אני רעבה שיפ שיפ שיפ-לך מכאן. אוו נוו- לא רוצה. אהה שי-בטח פור- רע רע מאוד!!! (אומרים לכלבים) אה פופצ'אהה-אני רוצה לשירותים!!! פלמי-נעים מאוד נמיקה-משלומך?! סיסי-כן כן מיסטופה אושובלה!-אין לי מקום לעבור

יפה

לי יש עוד כמה: פלגבה!טוליה-תזיזו את זה! קומה-אני רעבה/צריכה לשירותים/כיף/לישון(רק סימית אישה אומרת את זה) קורשאס אלגאנדה-תזיזו לי את זה מהדרך! אה,פאטאן אוואי,שיסיי-תזיזו לי את זה מהדרך! אי-יההה-ילד לא יכול להכין שיעורים בגלל צורך ירוד זהו בינתיים

וואי.../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

יש כזה רשמי איפה שהוא, עם כל המילים שלהם. המ.צריך לחפש.

Bunny 5

New member
שכחת את ההכי מפורסם!!!1 ../images/Emo28.gif

קומנץ נענע-מנשמע? P:

noi94

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

זה מסימס 1 XDDDD

B o B cat

New member
אני מעדיפה "שלום וברכה"

כי מישהו היה אומר נגיד מן "שלום" סימלישי בטלפון או כשמזמינים מישהו מבחוץ. אז אם אתה לא מכיר אותו זה מוזר להגיד ישר "מה נשמע?" אז שלום וברכה נראה לי יעותר הגיוני.

simmer1

New member
לי יש את המילון הבאמת גדול ביותר...

בקישור המצורף

הנה:

אה.... מולומביה -אני לא יודע את זה אריבה שנדלר-אתה מעצבן את איש הכושר בטלויזיה (לפי מה שהבנתי ) אה ון וסואה כומונס נלה-שלום מה שלומך היום אבי אנר -מכונית ארגנדה-זוז ,תתרחק אה פווהגה פאואה-אישה נשואה (נדמלי) אואובה-זה אווסאה פואה-אני משועמם אתוטה-אני צריך לשרותים או אני צריך שרותים (לבנות שרותים) בומבום-וואו זה כיף בלו בגו-היי מה קורה או היי איך הולך בלינדה מכוני-שלום חמוד\בובה בו פנה-אתה צריך לגלח את הזקן ,החתיכה הזאת לנשק אותי בכל זמן , תודה על הנשיקה בה בה -אני נשוי בוב אסנות -אני לא מחבב אותך קו תיק אלו-היי שם מה המצב קאיו- לעזזל אתה בדרך שלי קומן סשנלה-הי שום שה - פיצה (טעים) דיפה סנאש דיפלה בלה-אתה! כן אתה עוף מפה! דג דג-ביי ביי דוסטין איי באל-ולהיתקופף ולהימתך (בערוץ ההתעמלות) דיס אומפ אס פרדסשה-האוכל הזה טוב אליקנטו -אתה נראה נחמד (גם אני ידעתי את זה) באמת אני ידעתי !!!!!! פלני פלני -צא החוצה אני ממש צריך לחשוב (נדמלי) פרביט-אייה לעזזל פוזי בוקלס- מילה תינורית בלי משמעות שרק תינוקות משמיעים כדי למשוך את תשומת הלב פלארם \פלורם\פלארט-ארג... פרו -מה ?!?!?!?! (זה הפירוש) גו סקבוני-מ'קורה(לפי מה שהבנתי) גו ספוגנדו-עכשיו אתה רוצה "מילה שלה הבנתי" את התנור זהו עד לפה אני יכול אני חייב ללכת לדודה שלי כי מרססים לנו היום את הבית אם מישהוא לא יודע איך לומר מילה שילך לדף (אם יודעים לקרוא אנגלית ) ויבדוק כי זה לפי הסדר

LittleDiddle

New member
חחח גדול XD

יש גם את "בוא בדלת" כשהם ב chat
אין לי מושג מה זה אומר חח

למעלה