מילון סאות' פארק!!!

קייל ברופולובסקי

דמות ראשית ואחד מהרביעייה... קייל הוא יהודי, יש לו אימא מעצבנת בשם שילה ברופולבסקי (ראה הגדרה) ואבא מוזר בשם ג'רלד ברופלובסקי (ראה הגדרה) יש לו אח קנדי מאומץ בשם אייק (ראה הגדרה) ובן דוד מעצבן שקוראים לו גם קייל (ראה הגדרה). קייל כל הזמן מעוצבן על זה שכולם קוראים לו יהודי והוא מרגיש בודד בחג המולד. קייל אינו נוטה להיגרר לאופנות חדשות...

היתושה

New member
קני

קני הוא הילד הכי חרמן וגס-רוח בקבוצה, ולכן יש לו מעיל כתום שמונע מדבריו להיות ברורים לאוזן, לפחות ממי שלא חבר שלו. כך הוא יכול לקלל בלי שיצנזרו אותו ואפילו בשיר הפתיחה הוא עושה זאת. יש לו חוברות פורנו בתיקים ובכל החדר. והכי חשוב: הוא מת בכל פרק מחדש.

היתושה

New member
שף

האדם השחור היחיד בסדרה (חוץ מלי ומשפחתו העשירה), שף הקפיטריה בבית הספר וגם אדם שמן ונחמד. ידיד טוב של הילדים, ואוהב במיוחד לנהל איתם את השיחה הקבועה: "היי ילדים" "היי שף!" "מה המצב?" "רע." "למה רע?" ואז מגיע החלק שהם שופכים בפניו את לבם והוא מחלק להם עצות לא חינוכיות

ghony

New member
שקשוקה (shakshuka)

חברה בפורום סאות'פארק. אחותו של שקשוקה מאסטר (אם זה לא השם הזה אז תרגישי חופשי לקרוא לי סנילי)

דבורה נעלמהההההההההה!!!

יובל למה לא שמרת את דבורה בחתימה שלך
אני אחכה עד ראש השנה הבא
בנתיים תקווה פה..

ghony

New member
OH F**K

אבל רק שקשוקה יכולה לקרוא לי סנילי!!!!!!!! אל תנסו לחקות!!!!!!

רומפר סטומפר

רומפר סטומפר יושב במוסד לעבריינים צעירים... כשקרטמן נכנס לכלא הזה, רומפר התנהג אליו מגעיל אבל אחרי זה הם נהיו חברים וקרטמן חירבן לו את דיסנילנד!

ghony

New member
רנדי מארש

אבא של סטן,גיאולגיסט (מקצוע שקשור להרי געש ורעידות אדמה). היה בגיל 18 חבר בלהקת בנים עד שהוחלף.

ghony

New member
ריכטר (richter)

מנהל פורם סאות'פארק וגם חבר בו. יש לו ידע טוב בזיהוי תמונות מפרקים כפי שנראה מחידוני התמונות הגדולים של אייל

טוב אז זה מה שצריך לעשות!!!

כולנו, כן, כולנו, נוסיף מושגים בהתאם לאות! (כלומר בשירשור שלה!!!) שרשור המילון יהיה רק להגדרות!!! להגדרות בלבד!!! רק להגדרות!!! לא לשאלות וכאלה!!! אם יש לכם שאלות על המילון או סתם הערות, שרשרו בשרשור חדש!!! יש לכם הגדרה? 1. שימו את המילה בנושא! בלי תחכומיישן!!! 2. בתוכן ההודעה תרשמו הגדרה ורק הגדרה!!! 3. אני חוזר, שאלות/הערות/בלה בלה בשרשור אחר שתפתחו!!! זהו ביי

למעלה