מילון סאות' פארק!!!

אֵריק תיאודור קָרטמֵן

אריק תיאודור קרטמן (מוכר יותר בשם "קרטמן") הוא אחד מרביעיית הילדים. קרטמן הוא הילד השמן שכולם צוחקים עליו בקביעות. הוא אוהב לאכול צ'יזי פופס (ראה הגדרה) ועוד כל מיני מאכלים. קרטמן הוא אחד שלא דופק חשבון, שוביניסט, גזען, גס-רוח ומה לא? לפעמים קרטמן הוא ממש מתוחכם והוא מפתיע כל פעם מחדש. קרטמן הוא בן יחיד לאימו/אביו ליאן (ראה הגדרה). הוא עובר מלא טראומות מבלי שהוא מודע אליהם, והוא יכול להיות לפעמים ממש ממש רשע. המשפטים שקרטמן אומר בד"כ הם: -"כבדו את סמכותי!"-"RESPECT MY AUTHROITAH!" -"לכו תזדיינו חבר'ה, אני הולך הביתה."-"SCREW YOU GUYS, IM GOING HOME." -"לעזאזל!"-"GOD DAMMIT!"

היתושה

New member
אייק ברופלובסקי

אחיו הקטן של קייל, תינוק קנדי מאומץ, שכיאה לקנדי הראש שלו נראה כמו ביצת קינדר שהחלק העליון שלה מעופף באויר ויש לה שתי כפתורים שחורים בתור עיניים. אייק זכה להכרה בכשרונו, על כך שהוא יוצא ללא פגע ממיליון הבעיטות שמשלח בו אחיו הגדול, קייל. אייק הוא אחת מהדמויות היחידות בסאות'פארק שלא מדובבות בידי 2 המדובבים הראשיים, אלא בידי ילד קטן.

אבירי הכבוד החוקין והמידות

(שחכתי איך קוראים להם באנגלית) מיסדר אבירים שנוסד כדי לימנוע היתפשטות קללות, יש להם אבני קסם שבעזרתם הם נילחמים היצורי הרשע של הקללות

אוזי אוסבורן

התגייס למען שף במופע למען זכויות יוצרים שלו ושחרורו מהכלא... הוא אכל את קני בהופעה חיה כמו שפעם הוא אכל עטלף בטעות בהופעה... הוא גם התארח בפרק 709 והיה בתור מפגין למען שלא יורידו שירים שלו...

ghony

New member
אל ההומו הגדול

אל ההומו הגדול היה המנהל של בית החיות ההומואיות מפרק 104,הוא חזר בסרט בתור מנחה ההוצאה להורג ועם השיר אני מרגיש סופר! תודה ששאלת ובפרק 503 בתור מנהיג הצופים שפוטר בגלל שהוא הומו משפטים: i'm thuper! sillybunns (קללה)

ghony

New member
אייל הצלם

חבר בפורום סאות'פארק. מומחה בעריכת תמונות ומפרסם תמונת ברוך הבא לכל אחד שמצטרף לפורום.

ghony

New member
אלקול (elcool)

חבר בפורום סאות'פארק. מוצא תמונות של פרקים בסאות'פארק ומידע לרוב לפני כולם (דוגמאות: פרק 708)

היתושה

New member
באטרס!!

(לא ידעתי שגם צריך להסביר...) באטרס הוא הבלונדיני האידיוט והפשלונר של הבית-ספר. יוצרי סאות'פארק ניסו להחליף בו את קני אך ללא הצלחה, כי הצופים לא יכלו לסבול אותו ממש כשם שאף אחד בסדרה עצמה לא סובל אותו

elcool

New member
ג'ימי סוואנסון

ג'ימי הוא נכה על קביים ובדרן בזמו הפנוי. הוא נמצא בצופים זמן רב ועבר לסאות' פארק לא מזמן. הוא טימי היו אויבים בהתחלה, אבל עכשיו הם חברים, ואפילו נכנסו לכנופיית הקריפס ביחד. להורים של ג'ימי קוראים שרה וראיין. משפטי המפטח של ג'ימי: Oo-well hello everyoneh Wow, what a great audience

ghony

New member
ג'וני (ghony)

חבר בפורום סאות'פארק. מחיה הפורום,מלך גבר נערץ,חכם,סקסי וצנוע. ידוע בלימודי הפלאש שלו (שאלו את אייל=]). חברי הפורום זובחים לו זבח כל יום שלישי (פחחחחח איזה ביוגרפיה)

wanna get high

New member
מניאק שלא כותב אותי!!!

מה זה?! אני לא חבר בפורום?! אני לא פעיל?! אני לא אוכל שקשוקת חצילים?!

למעלה