מילון מושגים

הצופה.

New member
אניגמטי

מילה שצריך להשתמש בה הרבה למרות שאתה לא יודע מה זה ואל תשאל אחרת יחשבו שאתה אידיוט
חחחח- פירגון לחבר פורום בדרך הקלה סתמי-דברי איתי אני חולה עלייך פפפפ-דומה לצצצצ וגם לזזזזזזזזז אבל רק עם ריח בוקר טוב- דרך קלה לפתח שירשור על כלום אהבה-דרך להראות רגיש רצוי להפעיל את הסונאר לפני טאקילה-אם אתה רואה את השם הזה דע שבאותו היום אין טעם להכניס הודעה לילה טוב- "יאללה תכפפ" ליהי האחרת - מישהי שרוצה לשאול שאלות כדי להראות חכמה אך לא מעוניינת בתשובות יוווווו מחריבה- הדרך האולטימטיבית להנות ממריבה סקסופון- האקדמיה ללשון העיברית מיקי - האקדמיה ללשון אופטימום - האקדמיה חתולון- החתול היחיד שאינו גמיש מושיקו- אבל סו-" " זה מה שאני מבין מקלדת אלחוטית-מכלדט בלי חות לבונה - בית ספר לנהיגה מונעת שיר עם תמונה-דרך לקבל מחמאות על התמונה ולחשוב שזה על השיר לירי-אחת שמעולם לא כתבה שיר בפורום חמשיר- הדרך היחידה לכתוב גסויות בפורום נשואים

giulietta

New member
חחחחחחחחחחחחחח

(פירגון לחבר פורום בדרך הקלה) ועכשיו בדרך המושקעת: ענק!!!!!!!!!! (באמת, נו...)

הצופה.

New member
מקפיץ כי זה מה זה חשוב

דרך להראות למישהו שההודעה שלו דבילית חבר שלי/חברה שלי-מושג שאין מאחוריו כלום
גולייטה-חברת פורום שמורידה את רמתה כדי להשתלב "אני מתנדב באופן קבוע"-דרך להראות חיובי על משהו שעשית פעם אחת בחיים "אולי" חניבעל-אחד שמקלל את עצמו על כל רגע שנמצא כאן "אבל נשאר
היי-טק- כלל התימנים שמצ´אטתים יווווווווו שחר 33 - בית ספר להורים "אצלנו חובה לא לכולם מותר" אצל הפלשתינים זו גזענות"

giulietta

New member
יו ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד לא החלטתי אם זה מחמיא או מעליב חחחחחחחחחחחחחחחחח

levona

New member
אני מוחה .....

דמעה.......
...... זה קרה......זה קרה................השבוע זה קרה.... אני נוסעת לי ככה......כייף לי וטוב לי ושמייייייח לי......ופתאום..הבתים..האנשים...המבטים......אוייה לי.....
...מצאתי את עצמי בלב ליבו של איזה כפר.........מהפחד הצטמקתי... מה הצטמקתי? נהפכתי לבלתי ניראית... ראיתי משמר הגבול רצתי אליהם כמו כלב מפוחד. מה כלב מפוחד? כמו אחד שהגיע מקום ראשון במרתון...כמו כמו...אחד שזרקו אותו במדבר 40 שנה והוא מצא מים....חיוורת עם הלשון בחוץ בלי אוויר לנשימה..... בוקר טוב וכל הכבוד לבריטנייה

נשית~37

New member
קחי קצת...

דרמנא – האבלה כלניות – אות המחיזור פרעה – כינוי לאקס/ית הרע/ה נשואות מיואשות – כמשתמע חחחחח בקבוק בירה – מבוא למין אוראלי זה לא מוסרי – נאמר על שירשורים הנוגדים את אמות המוסר של סער חחחח מה הקשר??? – נאמר בלי קשר.. סוכריות קופצות – דיאלוג במין אוראלי חחחח מח – פירוש אניגמטי ל"סתומה" חחחחח תרחיב – מיועד בעיקר להרחבות של האניגמה

למעלה