מילון מושגיים!!

dor307

New member
מילון מושגיים!!

אתם יודעים אין לנו מילון מושגים?!?!?!?!?!?! אז בגלל שיש לי עד 12 לפני שאני יוצא (מסיבת לילה) אני מתחיל את "מילון פורום mtv" מה עושיים?? מה זה המילון?? אז ככה אני ירשום את האותיות א-ת ותחת כל אות צריך לכתובהגדרה (בכותרת) ואת ההסבר בהודעה. דוגמא בא': אנריקה אגליאסיאס- זמר לטיני, בנו של הזמר חוליו אגליאסיאס, פרץ אם ה"פלישה" הלטינית, להיטו הגדול הוא hero מאלבומו השני באנגלית.בימים אלו יוצא אלבומו השלישי באנגלית, היה מדובר שהוא יוצא אם הטניסאית הרוסיים אנה קורנבייה אחרי שהיא השתתפה בקליפ שלו, כיום אומרים עליו שהוא הומו. נגיד לא כל כך הצליח..לנסות ולהיות מקוריים!! ובסוף המנהלים היו צריכים לעשות מילון לפורום..

my josh

New member
אמינם!

הראפר הכי טוב בעולם!! וכל השירים שלו להיטים אז לא צריך לרשום להיט שלו..!

rnb princes

New member
אשאנטי

הזמרת הכי טובה עם הלירקס הכי טוב אין עליה!!! כול השירים שהיא יוצא לבנתיים הם להיטים ואני בטוחה שגם עם שאר השירים... היא היתה הזמרת היחדה שהצליחה שיהיה לה 3 להיטים בשלושת המקומות הראשונים במצעד הבילבורד ובשנת 202 היא זכתה בגראמי על אמנית חדשה ועל זמרת הרנב הטובה ביותר....

rnb princes

New member
סורי באיזשהו שנה ב2001 משהו כזה..

או שאני טועה יכול להיות בטקס אחר אבל גרמי אחד אני בטוחה שיש לה אולי אלבום רנב משהו כזה..

rnb princes

New member
כאן רשום שהיא זכתה אז אני לא יודעת

http://www.urbankind.com/wirelessweb/mcChannelDetail.asp?cid=429&sub=2

dor307

New member
הוספה:

ראפר לבן, אחד הראפרים הכי מצליחים בכל הזמנים,אלבומו ,דה אמנים שאו" היה האלבום הכי מוכר של 2002, לפני שנה יצא סרט על חיו בכיכובו.

Lorly

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo8.gif

אמינם פשוט שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין על זה ויכוחים!!! אגב... גם ד"ר במשפחה...

dor307

New member
הוספה על "אול סיינט":

להקה בנות בריטית שהתפרקה לפני מספר שנים, נקראו הגירסה הרוקיסטית ל"ספיס גילרס" (ראה ערך). האחיות אפלטון (חברות הלהקה)הוציאו אלבום משותף מוצלח, השתין האחרות עדין עובדות, הלהקה נקראת על שם רחוב בברטיניה שבו הוקלט אלבומן הראשון שלה יצא לאור.

kobibm13

New member
הוספה

להקת רוק מצליחה שמורכת מחמישה אנשים(תעזרו לי עם השמות אל מצאתי באף מקום!!!) הלהיט המצליח שלהם bring me to life זיכה אותם בהצלחה רבה ומאז הם הוציאו כמה וכמה סינגלים חדשים במסגרת אלבומם fallen. אני אישית הכי אהבתי את השיר going under.

dor307

New member
ארצות הברית

מדינה בצפון אמריקה, יצרניית המוסיק מס'1 בעולם, מידי שנה נמכרים שם יותר מ100 מיליון דיסקיים ועוד כמה מיליוני סינגלים, המצעד הרישמי שם נקרא "בילבורד"(ראה ערך).

dor307

New member
הוספה על "אלישה קיז":

זמרת אמריקנית, היתה הזוכה הגדולה של ה"גראמי" (ראה ערך) של 2001 .נחשבת כזמרת הנשמה היחידה במוסיקה, מנגנת על פסנתר מגיל 8, בימים אלו יוצא אלבומה השני

למעלה