תזהר, אנחנו עוד נלך ליישם, ונהיה כל כך עסוקים שנעזוב את הפורום.... בתור חובבת סקס אני יכולה להגיד שרוב התנוחות והצירופים שתיארת אהובים עלי ואף נוסו על ידי. עם זאת יש כאן מונחים רבים שאולי נכללים תחת הכותרת סקס אך מטרתם האמיתית היא אחרת .... את אלה - לא ניסיתי. חלק קטן יכול לשמח אותי ולגבי האחרים יש לי ספק אם אי פעם אנסה... הכי הפתיע אותי - שלא לאמר קרע אותי מצחוק - גלורי הול.... מי לכל הרוחות ירצה לעשות את זה דרך חור בקיר ? לא אמרנו שסדין זה המקסימום ?!?! יפה לך !!
זה היה סבא תימני נטול שיניים. (והיו לו ידיים רכות עקב אימונים של שנים בתיפוף על פחיות חמוצים) הבנתי שהוע עשה קופה לא קטנה.. (אבל הוציא אח"כ המון כסף על דיאטות עקב התפריט העשיר בחלבונים שהיה כרוך בעבודתו)
נכון שהסרט מדליק? הצחיק אותי שהיא סבתא ומאוננת לגברים...איך שבהתחלה היא נגעלת, אבל לומדת לאהוב את עבודתה...ואיך היא הופכת להיות כוכבת... וגם הצחיק אותי שמרוב שיפשופים היא קיבלה דלקת בפרק היד...<לא זוכרת איך קוראים לזה..>
נכון שהסרט מדליק? הצחיק אותי שהיא סבתא ומאוננת לגברים...איך שבהתחלה היא נגעלת, אבל לומדת לאהוב את עבודתה...ואיך היא הופכת להיות כוכבת... וגם הצחיק אותי שמרוב שיפשופים היא קיבלה דלקת בפרק היד...<לא זוכרת איך קוראים לזה..>
היות ואני כל כך עקומה, אז ראיתי במהלך חיי מספר לא מבוטל של אורטופדים, מיותר לציין שהם לא הצליחו לפתור את הבעיה... אני גם יכולה להמליץ לך על רופאי נשים... <אל תשאלי...>