מילון מונחי סקס

המון זמן פנוי יש לך

אבל מצד שני הרי מישהו חייב לעשות סדר במושגים המדהימים האלה, לא? כל הכבוד.

haze73

New member
כמות האפשריות היא מדהימה

עצוב, שאפילו מסיונרי לא עשיתי

RutiveBen

New member
המילון השלם של בן שושן....

תזהר, אנחנו עוד נלך ליישם, ונהיה כל כך עסוקים שנעזוב את הפורום.... בתור חובבת סקס אני יכולה להגיד שרוב התנוחות והצירופים שתיארת אהובים עלי ואף נוסו על ידי. עם זאת יש כאן מונחים רבים שאולי נכללים תחת הכותרת סקס אך מטרתם האמיתית היא אחרת .... את אלה - לא ניסיתי. חלק קטן יכול לשמח אותי ולגבי האחרים יש לי ספק אם אי פעם אנסה... הכי הפתיע אותי - שלא לאמר קרע אותי מצחוק - גלורי הול.... מי לכל הרוחות ירצה לעשות את זה דרך חור בקיר ? לא אמרנו שסדין זה המקסימום ?!?! יפה לך !! :)

זה מקובל בחו"ל

ראיתי סרט על זה... במקום ללכת לזונה או לאונן, מכניסים את הזין לחור בקיר. בצד השני יש מישהי <בשאיפה..> עם קרם וידיים עדינות ומלטפות...

RutiveBen

New member
מצחיק....

במקום ללכת לזונה ולאונן, אז הולכים לזונה והיא מאוננת לך דרך הקיר....

חושבת שגם אני ראיתי ת'סרט הזה..

זאת סבתא אנגליה כזאת שהפכה להיות מומחית לדבר..

sumerfield

New member
כמעט, אבל לא בדיוק...

זה היה סבא תימני נטול שיניים. (והיו לו ידיים רכות עקב אימונים של שנים בתיפוף על פחיות חמוצים) הבנתי שהוע עשה קופה לא קטנה.. (אבל הוציא אח"כ המון כסף על דיאטות עקב התפריט העשיר בחלבונים שהיה כרוך בעבודתו)

חחח נכון

נכון שהסרט מדליק? הצחיק אותי שהיא סבתא ומאוננת לגברים...איך שבהתחלה היא נגעלת, אבל לומדת לאהוב את עבודתה...ואיך היא הופכת להיות כוכבת... וגם הצחיק אותי שמרוב שיפשופים היא קיבלה דלקת בפרק היד...<לא זוכרת איך קוראים לזה..>

חחח נכון

נכון שהסרט מדליק? הצחיק אותי שהיא סבתא ומאוננת לגברים...איך שבהתחלה היא נגעלת, אבל לומדת לאהוב את עבודתה...ואיך היא הופכת להיות כוכבת... וגם הצחיק אותי שמרוב שיפשופים היא קיבלה דלקת בפרק היד...<לא זוכרת איך קוראים לזה..>

missms

New member
לא קראתי את כל השרשור

אבל לא כדאי ללכת לאורטופד?

bigtime1963

New member
עם אורטופד...

נשמע יותר שווה :) מי אמרה מסאז' בשכמות ולא קיבלה? אה, הייתה כאן מישי שפתחה על הגניקולוג שלה... רבאק.

missms

New member
יש לי כמה...

היות ואני כל כך עקומה, אז ראיתי במהלך חיי מספר לא מבוטל של אורטופדים, מיותר לציין שהם לא הצליחו לפתור את הבעיה... אני גם יכולה להמליץ לך על רופאי נשים... <אל תשאלי...>

Sexy Smile

New member
אירינה פאלם

מריאן פייטפול בתפקיד הראשי. סרט חביב בהחלט.

haze73

New member
ידעתי שיש על מי לסמוך ../images/Emo13.gif

לפני שבוע ראיתי בערוץ האהוב עלינו, סרט דני בשם "חלומו של מרטין". סרט מתוק.

למעלה