מילון מונחים

inulove

New member
חח....?

אני מקווה שאתם לא רביםP: ו..אני לא נעלבתייי

5 0 6

New member
הסיבה שאני "קופץ" בכל פעם שמישהו

עושה טעות, היא כדי להבהיר שזו טעות. בהקשר לזה, אני אביא את הדוגמאות של סיונארה והושי. מאחר ושמעתי את הפירושים שלהן כאן, ואף-אחד לא טרח לציין שאלה פירושים שגויים, הסקתי שהפירושים שניתנו נכונים. זו בדיוק הבעיה שאני מנסה לתקן ב"קפיצות" שלי: למנוע מאנשים לטעות. אם אדם לא רואה שצויין שזו טעות, הוא יניח שזו לא. אם טעיתי בקשר למילים הנ"ל, אז אני מצטער. אדם שיודע צריך להגיד עכשיו אם טעיתי או לא, כדי למנוע מחברי פורום אחרים לטעות. כמו שכבר ציינתי, זהו גם פורום לימודי ויש לשים-לב לתוכן המועלה בו. אני גם לא מנסה להצדיק את שגיאותיי בכך שמישהו עשה אותן לפניי. אני רק אומר שאם מישהו העלה לכאן, פורום ללימוד יפנית, הודעה ובה שגיאות, ואף-אחד לא ציין שאלה שגיאות, סביר שאני אטעה, עקב טעותו של כותב השגיאה. מבין?

amitwagner

New member
נסיון אחרון

it's not that you jump, it's the way you jump that gets to me. have a good life.​

אתה טועה!

דומו זה עוד מילה לתודה, בגוזימס ה-ו מהמבטע, דושטה זה בעיקר מה המצב וקטנה זה סוג של חרב!, חרב זה קאן, ן המיספרים זה 1=איצ' 2=ני 3=סן 4=שווה שי/יון (כי שי זה גם מוות) 5=גו 6= אוק/רוק 7=סיצ' 8=האצ' 9=קו 10=ג'ו, עוד מילים: נקו= חתול אוקאמי= זאב אוהיו=בוקר (+גוזימס=בוקר טוב) הייא= הי ניהון/ניפון=יפן אקו=שד אוני=שד מסורתי ומפורסם קאי=נשמה בתוך הגוף קאמי= רוח רפאים וגם אל גאקי= שדים אוכלי אדם (גונבי נשמות באינוישה) טיאבי=גרבים גאטה= סנדלים גושיניקי= סושי בלי דג סאסורי= עקרב זה כל המילים שאני יכול להוסיף

ובקשר לנזיר

כמעט צדקת, הויסמה זה נזיר, הסמה זה תוספת למישהו בדרגה יותר גבוהה

inulove

New member
קודם כל אני בתתתתתתת!!!

וכבר אמרתי שזאת לא אני שעשיתי את המילון הזה!!!!

5 0 6

New member
ההודעות שלך לא ברורות.

ואיך צורך בכותרת כמו "אתה טועה!" כדי לציין טעות של מישהו. מה גם, שאם אני לא טועה, גם אצלך יש כמה טעויות. אתה כותב לפי דרך ההגייה, ולא לפי דרך הכתיבה, וזה מבלבל (לא טעות, אבל רק כדי תשדע להבא). doushite, זה "למה", אם אני זוכר נכון, ואוהיו זה לא בוקר. כמו שצויין כאן בפורום בעבר, הפירוש המילולי של אוהיו גוזאימאס הוא "עכשיו מוקדם". אוהיו, לדעתי, זה "מוקדם", אבל אני לא מבטיח כלום. ומה זה "הייא=הי"?

למעלה