מילון מונחים...

SaberTooth

New member
מילון מונחים... ../images/Emo11.gif

בקרוב עומד להתווסף לפורום מילון מונחים (בין אם אתם רוצים או לא
). אנא תתחילו להזרים מונחים (רצוי עם הגדרה) בשרשור הזה, אלו יכולים להיות מונחים פורומיים כמו "אוף טופיק" או "שרשור" ואלו יכולים להיות מונחים מעולם רומח הדרקון כמו "שלושת מסדרי הקדם" (סתם זרקתי דוגמא). נ.ב. אני מקווה שכולם זוכרים שביום חמישי יש מפגש פורום
.

באיזה גודל צריך להיות המילון?

כי אם הוא כולל את כל המונחים מהרומח זה יקח קצת (הרבה) זמן... וגם מהספרים באנגלית? אם כן אז זו ממש משימה בלתי אפשרית...

Time & Death

New member
חחח לא בהכרח...

בפורום ה"פ עשו את זה... עקרונית מה שקרה הוא שחברה שלי עשתה מילון מאד מצומצם ושמה אותו ואז התגלה שמישהו אחר כבר חשב על זה והוא הכניס את זה לשירשור, ואז מישהי אחרת עזרה לו להכניס קצת שיפורים והתוצאה הייתה "מילון פורום "הארי פוטר" בתפוז השלם בעריכת מייג´ן אבן-מושון. תוספות קטנות וחסרות חשיבות: רחלי .ו." (הוא נמצא במאמרים שלנו). בר ביצוע בהלחט.

כן אבל הארי פוטר

בלי לזלזל, ואני חושב שזו סידרה נהדרת, אבל היא רק 4 ספרים. ברומח, רק מספר הספרים שתורגמו לעיברית עולה על 20, וחוץ מזה ברומח העולם שונה לחלוטין, אז יש הרבה יותר מושגים מהסביבה ולא מהעלילה.

Time & Death

New member
אבל הוא לא חייב להכניס את כל

המושגים שיש... מילון הפורום של ה"פ מכיל ברבו את המונחים שלא קשורים ישירות לספר אלא לפורום עצמו לדוגמא: IP אלא אם אתה קורא פיקים של ה"פ, ויותר מכך סלאשים אתה לא תדע על מה מדובר והייתה תקופה שדיברנו שם די הרבה על הפיק המסוים הזה אז הוא הוכנס למילון. לא תמצא במילון מונח בסיסי כמו האגריד (אלא אם היינו סוגדים לו, הדמויות היחידות שמוזכרות במילון הן הארי ודראקו (
) וגם זה רק בגלל שרבו סוגדים לדראקו וכי זה פורום הארי פוטר וצריך להזכיר אותו שם..).

למעלה