מילון מונחים חלק א´

תבור.

New member
מילון מונחים חלק א´

מתוך לקסיקון אהבה : מחלה חולפת הנרפאת בעזרת נישואים.מכילה 4 אותיות 3 הברות ו 2 אידיוטים. ריקוד : ביצוע מאונך המבטא רצון לביצוע מאוזן. מוח : איבר המאפשר לנו לחשוב שאנו חושבים. לשון : איבר מיני המשמש אנשים פרימיטיבים לדיבור. קלה להשגה : כינוי לאשה בעלת מוסר מיני של גבר. נימפומנית : מונח בו גבר מאפיין אשה המעונינת במין בתדירות גבוהה מזו שהוא עצמו מעונין. גבר : יצור זכרי המנסה במשך 9 חודשים לצאת מהמקום אליו ינסה להיכנס כל חייו.

תבור.

New member
חלק ב´

צניעות : היכולת להכיר בכך שאתה מושלם בלי להגיד זאת לאף אחד. כומר : אדם שכולם קוראים לו "אבי" חוץ מילדיו האמיתיים שקוראים לו "דוד" אינטלקטואל : סוג של גבר המסוגל לחשוב במשך יותר משעתיים רצופות על משהו שאינו קשור לסקס . ארכיטקט : אחד שלא היה מספיק מאצ´ו להיות מהנדס ולא מספיק הומו להיות מעצב. גניקולוג : מומחה שעובד במקום בו כולנו מבלים . אורולוג : מומחה המביט על איבר המין שלנו בזלזול תופס לנו אותו בגועל וגובה ממך תשלום כאילו מצץ לך.

mamaliga

New member
אהבתי את הקטע של הריקוד...

חהההההההההההההה...
יום דבש ממליגה.

תבור.

New member
אחת קטנה מוקדש לממליגה

לפני הנישואים נפגש זוג חרדי עם הרב לשיחת ייעוץ בנושא חיי אישות. בשלב השאלות שאלו הזוג אם מותר להם בבית לרקוד ביחד - ענה הרב בשום פנים ואופן ריקוד של גבר ואשה אסור בהחלט לפי ההלכה. לאחר מכן החלו לשאול על תנוחות המיסיונרית,מאחור,בישיבה של האשה מעל,69 ועוד להפתעתם הרב התיר להם לקיים יחסים בכל התנוחות הוסיף הגבר ושאל ובעמידה מותר לנו ?? ענה הרב בשום פנים ואופן אתם עלולים חס וחלילה להגיע לידי ריקוד...

mamaliga

New member
גדולללללללללללללללללל....

אז מה יהיה בקומזיץ???!!! נו טופ,, בטח לא תגיע ואני שוב אתאכזב... אולי תפתיע הפעם???יש לי יומולדת בקרוב,זו תהיה אחלה מתנה. תחשוב על זה. ממליגה בפירואט..

דיאבלו

New member
מולמולדת????

יאאללה מתי??? תגידי שנשלח לך מברק מזמר פחחחחחחחחח נו ,נו, או שאני אזמר בכבודי ובעצמי תבחרי.

mamaliga

New member
אני רוצה שאתה תזמר לי.....

ותפגין את כישורייך... אם זכור לי בתחילת דרכנו\הכרותינו לפני שנים רבות, אני זכיתי לקבל ממך שירים באימייל מממממממממ..דהימים!!! תרשום לפניך...06\26 מומולדת שלי. והשנה אני עושה מסיבה ענקית אצל ההורים... לא לשכוח לחזור בזמן ממקסיקו...יא מניאק..אופס...סליחה. בת כמה ממליגה????????????? נחש לבד.
אני.

דיאבלו

New member
אני ????

אני לא נוסע למקסיקו אני רק עושה טבלת יאוש לחייבת!!!! אנחנו נשארים בארץ, אנחנו נשארים.... די< משזמזם להנאתו> מממממ..... בת כמה את??? זה ממש קל, אם אני עושה את החישוב הנכון + לקחת בחשבון שאת בחורה +לקחת בחשבון שאחנו ידידים +לקחת בחשבון שלא בא לי לקבל בעיטה בפרצוף..... את בת... את בת... תרדי עוד טיפה למטה.... את בת 20+ נכון שצדקתי??

mamaliga

New member
קשה מאד לקבל ממני בעיטה בפרצוף..

וגם הצלחת להצחיק אותי.. ממש.... אתה צדקת,אבל עוד שנה הספרה של השתיים תתחלף בספרה שלוש ואז תהיה לך משימה יותר קשה.... להצחיק אותי ו......... תרד למטה.... עוד טיפה... לחתן אותי..פחחחחחחחח.. ממליגה.

דיאבלו

New member
גם אם

הספרה 3 תתחלף ב 5 תרדי למטה עוד קצת.... אני מוכן לקבל אותך אה.... איך אני??

mamaliga

New member
אתה יותר מסופרמן...

זה בטוח...חההההההה
קמתי לבוקר לא משהו... ועשית לי את היום,מיום כתום ליום ורוד.. נשים ומחמאות-חבל על הזמן.. אהבתי. ממליגה.

למעלה