מילון השקר הנשי

מיקו 42

New member
מילון השקר הנשי

הרצון להחמיא , להצטדק,להתחנף,להשתחצןגורם לכולנולאמץ שקרים, ואתן אוהבות אותן לבנים , קטנים ומכובסים, לשקרים לבנים מחברים את הצירוף המוחץ "בחיי" , " נשבעת " ו"שככה יהיה לי טוב". שקרים גדולים הם רק צרות ולא יעזור אפילו אם תישבעו בילדים. מין *גמרתי שלוש פעמים. *אתה הכי טוב שהיה לי. *העובי קובע,הגודל לא. *אם הייתי מזייפת , היית מרגיש. *לא עושה קולות,כי אני מרוכזת. *גם אני נורא אוהבת בבוקר. *אתה הראשון שלי. *מאז שאני איתך אני לא מאוננת. *אף פעם לא היה לי קטע עם נשוי. *שיער על החזה זה נורא גברי. *אני לא קנאית. *אנחנו סתם ידידים. *לקחתי גלולה הבוקר. *זה היום האחרון למחזור. *כואב לי הראש. *סרטים כחולים מגעילים אותי. *לא! לא! *די!די! *הו גוד! חברות *יו,איך לא נעים לי. *חשבתי שאת יודעת. *לא התכוונתי. *איפה את , דאגתי לך. *לא,את לא אשמה. *את יודעת שאני אוהבת אותך. *את נראית שיגעון. *למה אתם לא באים? תבואו. *אנחנו מוזמנים. *הבעיה שלי שאני לא יודעת לשקר

מיקו 42

New member
טלפון

*הרגע חשבתי עלייך. *בדיוק התכוונתי להתקשר אלייך. *תפסת אותי בדלת. *המזכירה מקולקלת. *יש לי שיחה ממתינה. *תסגור , אני חוזרת אליך עוד 5 דקות. *החזרתי צלצול והיה תפוס שעה. *עכשיו נכנסתי הבייתה. *לא , לא שכחתי . *הילדים לא השאירו הודעה. *אמא באמבטיה. *אני חייבת לרוץ.

מיקו 42

New member
ניתוחים פלסטיים

*זה טבעי. *זה לא פלסטי , זה רפואי. *עשיתי רק פילינג. *אם לא בעלי , לא הייתי עושה. *היה לי אף משגע,רק בתיכון הוא נשבר. *לפני ההקטנה סבלתי נורא מהגב. *כשהייתי בת 20 לא נראיתי ככה. *האף הטבעי היה יותר יפה. *זה יותר יפה כשזה לא מושלם. *שתדעי ,שהחזה לא שיפר את היחסים.

מכלוףףףףףף......תגיד יא....

מלעון....כל זה חיים הספיק לגלות לך אמש בשיחה של חמש דקות?... חחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי...אבל עם חלק...מהתירוצים אני ...אמממממממממ טוב שומרת על זכות השתיקה מי יודע אולי חיים יהיה פה בסביבה חחחחחחחחחחחחח גדולללללללללל

מיקו 42

New member
חן ,

נראה לי למה אני לא מפותח? נראה מה יש לך להגיד אחרי שחיים יגלה. יאללה מכלוף לאורך ולרוחב

מיקו 42

New member
פנויים-פנויות

*זאת הפעם הראשונה שאני נותנת את הטלפון שלי ב..... *פעם ראשונה שזה קורה לי. *זה הבליינד דייט הראשון שלי. *כל המכתבים שלך במגירה . *איבדתי את מס´ הטלפון שלך . *שחכתי את הארנק בבית. *נרדמתי. *חשבתי עליך. *בדיוק חשבתי להרים טלפון אליך. *אני לא בנויה לקשר. *נחמד לי איתך , אבל.... *אנחנו לא גומרים , זו רק הפסקה. *אין לי משהו אחר. *מגיעה לך משהי יותר טובה. *שיהיה לך רק טוב. *אני יודעת שאני אצטער על זה.

שתזפת

New member
סתם כי בא לי להגיב

כן כן קראתי את מה שכתבת יקירי, והנה תגובתי לכל אחד מהמשפטים שלך <תעריך את זה כי זו פעם ראשונה שלי בפורום..ואתה מקבל את מלוא תשומת הלב ממני> אז שנתחיל...?! גמרתי שלוש פעמים - מפליא?!?! מיקו זה נורמליייי אתה הכי טוב שהיה לי - אולי אני לא נמנית בכלל הנקבות אבל אני משתדלת לא להגיד את זה לגבר <"אם עכשיו לא התאמצתי והיה לה טוב, אה..פעם הבאה אני יכול להרגיע את הפעילות> ואת זה אנחנו לא רוצות, נכון? העובי קובע... - אני טוענת שהגודל קובע <למרות שיש גברים שלמרות שבורכו במתנה אלוהית זו לא יודעים להשתמש בה > מאז שאני איתך.. - בולשיט, ושתקוםםםם האישה שלא מאוננת!!!אז צדקת :) אף פעם לא היה לי קטע עם נשוי - חמודה תמיד יש פעם ראשונה <טוב נו יש כמה צדיקות> שיער על... - חחחח באמת קטע לא נעים, עדיף להגיד לו שאני מעדיפה אנגורה על הצוואר? אני לא קנאית - אין לי מילים ! אנחנו סתם ידידים - גם צורה להתחמקות, אבל זה כדור שחוזר, חבל! לקחתי גלולה. - אני מאמינה שאם זה שקר, אחרי 9 חודשים רואים תוצאות זה היום האחרון למחזור - הרי מה לא נגיד כדי לגאול את ההורמונים אחרי תקופת בצורת לא קלה ועדיין לשמור עליכם בטווח עין קצר כואב לי הראש - אופייני לפולניות, כן נו לצערי זה קורה...אבל למה לעשות הכללות????? <בחיים לא התחמקתי ככה> סרטים כחולים - אם אתה נמצא עם נקבה שאומרת לך שסרטים כחולים מגעילים אותה - צפה לקבל במשך הזמן את כל התירוצים הנ"ל.. :) היה לי נחמד פה...וזה הזמן לללכת אז שיהיה שבוע טוב לכולנו

שתזפת

New member
חננההההה

למה לא אמרת שאת פה? אגדב לא בירכת אותי על הכניסה החדשה שלי לפורום.. אין מדליות לחדשים? כלום?. חיוך, מילה טובה, נשיקה על הלחי... אז נכנסתי לכתוב לכם משהו שאני בטוחה שהנשים ישמחו לראות שהן לא לבד, והגברים אולי ילמדו סוף סוף משהו למען השם... אז אניבטוחה שעוד נראה לך פה... אגב מקום נחמד..איזה שקט... טוב אנ מתגעגעת לאדומים שלי....אז הייתי יום טוב

הצופה.

New member
צ´אט

אני אוהבת את בעלי הוא בעל נפלא אבא טוב אני פה רק בשביל הכייף אני לא בוגדת זה לא התחום שלי שלא תחשוב בכלל בכיוון הוא לא בבית עכשיו הוא עם חברים<זה היום בשבוע שלו> אני לא מתחרמנת מסייברים זה פשוט מצחיק אותי רק עכשיו חזרנו מחול אאההה אז את לא בעיניין כי את נשמעת לי מאוד רגישה בחורה מדהימה לא, תראהה.....

שקרים שגברים אומרים לנשים../images/Emo3.gif

שקרים שגברים אכן מספרים לנשותיהם מתי בפעם האחרונה הרגשת שהגבר שלך משקר לך? מי כמונו יודעת שמפעם לפעם אנחנו מבינות בין השורות שלא כל מה שאומרים לנו בני זוגנו ואהובנו הוא בהכרח אמת צרופה. אחד השקרים היותר פופולאריים, שהם בחינת שקרים לבנים או נסלחים, הוא התפארותם של הגברים בכיבושים המיניים שלהם ובמספר הנשים הרב שהיה להם (לפנייך) במיטה. השקר הזה נועד בין היתר כדי להכניס את נשים למיטה. "התפארות" כזו נועדה להציג את המתפארים כמושכים ופופולאריים. "בשביל גברים מסוימים זה אומר לשקר בגדול לגבי מספר הפרטנריות המיניות שהיו להם," אומר דורי הולנדר, מחבר הספר "101 שקרים שגברים מספרים לנשים." גברים אחרים מתרברבים בצורה דומה על ביצועיהם המיניים. לכן, כאשר גבר טוען בפנייך שהיו לו יותר שותפות למיטה ממלך הפורנו יו הפנר, סביר להניח שהוא מסתיר דווקא חוסר ניסיון מיני. בעוד שהגבר הבתול ינסה ליצור רושם כאילו קזנובה בעצמו היה טירון לעומתו, הרי שלמעשה הוא עושה זאת כיוון שנדמה לו שאם יתוודה בפני אישה על בתוליותו, מיד הוא יוכרז כסכנה לציבור. מחקר אשר נערך בנושא בשנות התשעים, ציין כי מעל ל-39% מהגברים מצהירים על יותר מ-30 שותפות למיטה, בעוד שרק 16%מהנשים מצהירות על מספר דומה של פרטנרים מיניים. בהנחה כי לא קיימת קבוצה מכובדת של נשים אשר מתרוצצות יום וליל בין המיטות, הרי שרוב הגברים משקרים לגבי מספר השותפות שהם אירחו בחדר השינה. עכשיו צאו וחשבו: אם הגברים משקרים בסקרים, רוב הסיכויים שהם משקרים גם כאשר הם בין הסדינים. קיימים שני שקרים ידועים הנאמרים לאישה במיטה ושמטרתם לשכנע אותך שזה בסדר לשכב ללא קונדום. השקרים כנגד הקונדום: "אני לא מוצא שום קונדום שמתאים לי", "קונדום עוצר לי את הזרימה", הם רק חלק קטן מהרפרטואר של ביישני וסרבני הגומי. מבין השקרים המרושעים יותר ניתן לזהות את: "עברתי כריתת צינור הזרע", "אני סטרילי", "קיבלתי תשובה שלילית בבדיקת איידס" או "אני אלרגי לגומי". אל תתפתי להאמין שהפריחה הזאת היא באמת בגלל הגומי. סקס בטוח ממש אינו מעניינם של הגברים ורובם הצהירו שיעשו כמעט הכול בכדי לשכנע את האישה שלא להשתמש בקונדום, אפילו במחיר הבריאות. השקרים שגברים אומרים בכדי לגרום לך ליהנות יותר הם השקרים היפים, אלה שאנחנו כל כך אוהבות לשמוע, גם אם אנחנו בטוחות שהגבר שלצידנו מספר לנו בדיות, כמו למשל : "יש לך את הגוף הכי יפה שראיתי בחיים". משפט כזה מן הסתם יותיר רושם טוב יותר מ"למה את לא מגלחת שערות ברגליים". בקיצור, כשהמכנסיים של שותפך למטה, תשאירו את הרומנטיקה בחוץ. שקרים שנאמרים בשביל להוציא אישה מהמיטה: גברים אשר הצליחו לפתות אותך להאמין שהם יעריצו אותך לאחר סטוץ של לילה אחד, צריכים להיות הרבה יותר מקוריים בכדי לברוח מחדר השינה. אחת ההמצאות המקוריות ביותר ששמעתי הייתה של בחור אשר החליט להימלט מביתה של "סטוצתו" האחרונה במבצע הודיני מפואר: הוא כלא את עצמו בשירותים עם הפלאפון וחייג לביתה של הבחורה, נכנס מיד לחדר השינה, שוחח דקה או שתיים עם עצמו בטלפון והסביר מיד בטון מתנצל שהבוס שלו זקוק לו דחוף במשרד. ערמומיות שכזו קשה לזהות, אך דורי הולנדר ממליץ להישמר ממשפטים דוגמת: "אני נשבע שזו האמת" או "את חייבת להאמין לי". הגבר שממש יוצא מגדרו בכדי להוכיח לך שהוא לגמרי כנה אתך, הוא פעמים רבות הגבר שמשקר לך בכדי להכניס אותך למיטה, לשקר לך בתוך המיטה ולבסוף לשקר לך בשביל להוציא אותך מהמיטה.

מיקו 42

New member
אוכל

*לא טעמתי אפילו ביס *לא אכלתי נלום מאתמול *עני כל היום רק על מים *אני לא נוגעת בעוגות *אני לא מקפיאה כלום *כאן הכל טבעי *עוגיות קנויות? לא אצלי! *הכנתי הכל ברבע שעה *אין לי עוזרת *המתכון של אמא שלי *אני מפוצצת *בפרי ז אכלתי משהו דומה *ממחר דיאטה

למעלה