מילון הסלנג במבצע

felicitas

New member
מילון הסלנג במבצע

ברשת סטימצקי (עד סוף החודש) - 69 ש"ח במקום 114.

Fanja

New member
gracia plena ../images/Emo13.gif

כלומר, תודה! מקווה שבלי שגיאות

נשדידאן

New member
../images/Emo207.gif סליחה אלדד אבל אני לא יכולה

להכניס הודעה חדשה כי אי אפשר בלי פונקציית התגובה הרגילה. אז על מי אתעלק אם לא על מנהל הפורום? ושאלתי היא: כיצד לתרגם inverter בהקשר של כלי רכב היברידי המסוגל לפעול הן על בנזין והן על חשמל? האם נכון לתרגם "ממיר"?

נשדידאן

New member
בבילון מביא לי "הופך" אבל זה לא כ"כ

נראה לי, והמילון הטכני אומר "מהפך", ואין לי מושג אם זה נכון או לא.

אינברטר זה גם ממיר וגם מהפך.

לא נראה לי שכאן הכוונה למעבר מדלק לחשמל, אלא אם ההקשר יוכיח לי את ההיפך. וגם אין כאן מה להפוך. המשמעות של מהפך נכונה במיוחד באותות דיגיטאליים, שם 0 הופך ל-1 ולהיפך. סביר יותר שמדובר על התקן הממיר זרם ישר (למשל ממצבר) לזרם חלופין. כלומר, מדובר על התקן המשמש את שתי צורות ההנעה, או רק את ההנעה החשמלית. אם תביאי הקשר - נשמח להסתכן בניחושים מרחיקי לכת יותר.

1haam

New member
סוס כסוף צודק

המדובר בממיר הממיר זרם ישר לזרם חילופין (שמסובב את המנוע החשמלי של הרכב ההיברידי), ולהיפך - זרם חילופין (של האלטרנטור) לזרם ישר (לטעינת המצבר). יש פה אנומליה מסוימת, שכן ראוי היה לקרוא לו converter. בכל אופן, הייתי מתרגם "ממיר" ולא מהפך (שהוא, כמו שהעיד, סוס כסוף, מונח המקובל במעגלים דיגיטליים/מחשבים).

Eldad S

New member
זה כבר נשמע רציני:

אין לך אפשרות כבר כמה ימים לפתוח תגובה רגילה? ניסית לפתור את הבעיה בדרכים שונות: לדוגמה, למחוק את הקבצים הזמניים, למחוק את קובצי האינטרנט הזמניים, לנסות לאפס הגדרות - לנסות למחוק קוקיז, להתייעץ עם אנשי המחשבים בחברה וכו'?

Eldad S

New member
../images/Emo62.gif נשדידאן, הנחיה:

ביררתי עכשיו אישית עבורך, עם התמיכה בתפוז. מסתבר שאכן יש בעיה עם "הוספת תגובה", ולא בדיוק יודעים באיזו קונפיגורציה מדובר, ומתי יאתרו את הסיבה הספציפית לתקלה. הציעו לי מה שהצעתי לך בפורום לפני מספר דקות: למחוק את הקבצים הזמניים וכו' - מניסיון, יש מחשבים שאצלם זה פתר את הבעיה. ולענייננו, כיצד תוכלי לתמודד עם הבעיה אד הוק. חשבתי על פתרון ביניים עבורך: אנחנו בדרך כלל לא נוגעים בפורום בהודעות התפוזיות, ומניחים להן להיעלם לאחר כמה שעות. כידוע, הודעות תפוזיות שאין עליהן תגובות - נמחקות. את מוזמנת לנצל"ש הודעות כאלה כאשר את צריכה לפתוח פתיל משלך. מקווה שזה יעזור, לפחות עד שבעייתך תיפתר.
, one way or another

Eldad S

New member
טוב, אז לפחות

את יכולה לפתוח הודעה ראשית. עדיין, זה הרבה יותר טוב מקודם. אם כך, את יכולה להתעלם מהצעתי לנצל"ש הודעות תפוזיות. עדיף שתפתחי הודעות ראשיות משל עצמך, אם יש לך בכל זאת אפשרות לעשות זאת.

נשדידאן

New member
עכשיו מחקתי גם את הקבצים הזמניים

ועשיתי ניקיון כללי, אבל פונקציית התגובה הרגילה לא חזרה אצלי לחיים. תודה בכל אופן על העצות. [סמיילי] (גם הסמיילים נעלמים לי פתאום).

Eldad S

New member
רגע, אבל לפחות את כל הסמיילים

את יכולה "לצייר" בצורת מילים או תווים - ותפוז כבר יתרגם אותם לסמיילי הנכון.

למעלה