מילון גרמני-עברי

מילון גרמני-עברי

אני מהעורכים ולא מהמרגמים, ולכן משתמשת לרוב במילונים עבריים-עבריים. האם יש ברשת מילון טוב (ואם אפשר גם חינמי) גרמני-עברי?

Eldad S

New member
חינמי, אם אינני טועה, פירושו

לא בבילון. נראה לי שתוכנת גולדוורד תתאים לצרכייך: http://zooloo.goldword.com/index.asp את אמורה לבחור במסך שעולה "מקור - גרמנית", "יעד - עברית". עם זאת, אני לא בטוח עד כמה התוכנה טובה (או עשירה דיה) בתרגום מגרמנית.

Eldad S

New member
התייחסתי לחלון שבו את צריכה

לכתוב מילה, וללחוץ "תרגום"; אז עולה מסך התרגום ויש לך אפשרות לבחור את השפה שממנה ואליה את מתרגמת. נראה לי שיש קישור ישיר יותר לגולדוורד ולכל השפות שמהן התוכנה מתרגמת, אבל כרגע הוא לא בהישג ידי. התוכנה נמצאת ברשת בגרסה חינמית.

../images/Emo51.gif

מזה זמן אני שוקלת רכישת בבליון, אבל אני מנויה על רב מילים, וזה כבר הופך להוצאה גדולה.... יש המלצות?

../images/Emo51.gif

אני עדיין שוקלת את עניין בבילון. אבל בנתיים נראה לי שהגולדוורד יספיק. יש לי פרויקט אחד שהוא תרגום מגרמנית. בדרך כלל הרבמילים מספיק.

ST

New member
בקישור לבבילון שססילי נתנה לך,

את יכולה להכניס מילה בגרמנית ולקבל את התרגום שלה באנגלית, אם זה עוזר לך. זה אומנם מעבר של עוד שפה באמצע, אבל בדרך-כלל לי זה עוזר כשיש מילה-שתיים לא מובנות בשפות אירופיות (שאני עוד יכולה להבין איכשהו מהכתיב או מצורת ההגיה, והמילון מאשש לי את התרגום).

למעלה