מילון בחלקים חילקתי את המילון לחלקים כי אי אפשר להכניס פה קובץ שלם כזה גדול.
א אלהלה New member 21/12/02 #1 מילון בחלקים../images/Emo20.gif חילקתי את המילון לחלקים כי אי אפשר להכניס פה קובץ שלם כזה גדול.
ש שוקולדה מתוקה New member 21/12/02 #5 כל הכבוד ../images/Emo45.gif מה את הולכת לעשות עם זה?? ד"א טלגל למה אין לנו מאגר קבצים מסודר לפי נושאים, כמו ךפורום מורים??? כך גם אין הגבלה על גודל קובץ, וגם אפשר אולי להעלות קבצים ב- ZIP
כל הכבוד ../images/Emo45.gif מה את הולכת לעשות עם זה?? ד"א טלגל למה אין לנו מאגר קבצים מסודר לפי נושאים, כמו ךפורום מורים??? כך גם אין הגבלה על גודל קובץ, וגם אפשר אולי להעלות קבצים ב- ZIP
א אלהלה New member 21/12/02 #9 היה לי משעמם../images/Emo13.gif וחוץ מזה אני אדפיס ואכניס לתיקיה כזותי עם שקיות ושיהיה מילון נוסף בגן שיעתיקו את השמות מצידי שיחפשו מילים חדשות ונראה
היה לי משעמם../images/Emo13.gif וחוץ מזה אני אדפיס ואכניס לתיקיה כזותי עם שקיות ושיהיה מילון נוסף בגן שיעתיקו את השמות מצידי שיחפשו מילים חדשות ונראה
ט טלגל New member 22/12/02 #11 שוקולדה לקחתי לתשומת ליבי, זה פשוט עניין של זמן ואירגון, שאני חייבת להתיישב ולהתארגן, חסר אצלנו עוד כמה דברים, ארגון של כל הקבצים של אלה וגילי , אני אמצא את הזמן או את הבנאדם שיעזור לי ואז זה ילך..........
שוקולדה לקחתי לתשומת ליבי, זה פשוט עניין של זמן ואירגון, שאני חייבת להתיישב ולהתארגן, חסר אצלנו עוד כמה דברים, ארגון של כל הקבצים של אלה וגילי , אני אמצא את הזמן או את הבנאדם שיעזור לי ואז זה ילך..........
ש שוקולדה מתוקה New member 22/12/02 #12 אם היה לי אינטרנט מהיר... ../images/Emo10.gif הייתי מתנדבת לעזור.. אבל הוא בקושי זז אצלי וגם תופס לי את הטלפון...
אם היה לי אינטרנט מהיר... ../images/Emo10.gif הייתי מתנדבת לעזור.. אבל הוא בקושי זז אצלי וגם תופס לי את הטלפון...
ש שוקולדה מתוקה New member 22/12/02 #13 אבל ד"א... בפורום מורים ../images/Emo22.gif מעלים קבצים ישר למאגר. ואם אי אפשר ליצור מאגר נפרד, אולי אפשר לצור לנו אצלהם מחיצה נפרדת??
אבל ד"א... בפורום מורים ../images/Emo22.gif מעלים קבצים ישר למאגר. ואם אי אפשר ליצור מאגר נפרד, אולי אפשר לצור לנו אצלהם מחיצה נפרדת??