הורדתי דבר שנקרא מילון אלאניס- זה כמובן באנגלית וכאשר אני אסיים לקרוא אותו אני אשים את הקטעים הנבחרים פה- בכל מקרה מי שמעוניין שאני אשלח לו אותו (זה קובץ- שבנוי כמו דף של אתר אינטרנט) מוזמן להגיד לי- או לכתוב פה את האי מייל שלו או את מספר האיי סי קיו שלו.
מקווה שזה גיחוי חדש ומפתיע.. זוכרים שלפני שיצא פרשס "תהינו" מה קורה ולמה זה מתעכב? בקיצור אחרי זה מצאנו תמונות חדשות שאני ועדי פירסמנו פה של אלאניס בתור המונה ליזה ועל אופנוע וכו´... (קבלו תמונה -----> ) מסתבר שלו לא היו סתם תמונות ויש להם קליפ - אני לא בטוחה שהוא רישמי אבל הוא ממממממממממש נחמד ושווה צפייה.. אז הנה הכתובת ואני מקווה שיש לכם real player http://members.lycos.co.uk/maryein/New Precious Illusions Experience(VinnyPiwi).wmv
אני מצליח לראות את הקליף אבל איך אפשר לשמור אותו? נ.ב אני לא יודע אם כולכם הצלחתם לראות אבל יש לPI עוד קליף של כל מני קטעים מאחורי הקלעים ושלה עם חברים שלה הראו את זה ב VH1 אני אישית ראיתי אותו רק פעמיים
להגדיל את הוידאו שיהיה על כל המסך זה קצת מציק בעניים אבל זה כמו לנסוע בקליפ וזה ממש כיף נ.ב בקטע עם האופנוע היא נראית בדיוק כמו ימית (הר נוי?) מלכת היופי שלנו